Säljare till Svenssons i Tenhult AB

Säljare till Svenssons i Tenhult AB

Säljare till Svenssons i Tenhult AB

Om tjänsten
Som säljare på Svenssons i Tenhult kommer du att bli en del av ett expansivt företag som blickar framåt och ständigt utvecklas. Här får du som anställd både frihet och ansvar att fortsätta bidra till det goda resultatet.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett säljteam på fem personer inklusive försäljningschefen. Du ska tycka om att resa och bygga långsiktiga goda relationer. Arbetet innebär att du har ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet.
Dina kunder finns främst i Mälardalen, Stockholm, Uppsala och Gävle vilket innebär att du kommer att resa en stor del av veckan och det kommer att krävas en del övernattningar. Du har kontor i Tenhult/Jönköping samt hemmakontor.

I din roll som säljare på Svenssons i Tenhult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Bearbetar marknaden
 • Nykundsbesök
 • Utveckla befintliga kunder
 • Jobbar efter långa säljcyklar
 • Registrerar order
 • Offerter och avtal
 • Deltar på mässor och kundevent
Tjänsten som säljare är en tillsvidareanställning med start provanställning.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare. Har du dessutom erfarenhet av lås & beslagbranschen ser vi det som en stor merit. Vidare ser vi att du som person är strukturerad, prestigelös, ödmjuk, drivande och nyfiken och kan tillföra företaget både engagemang, kunskap och hög ambitionsnivå.

Viktigt för tjänsten är:
 • Branschkunskap
 • Produktkunskap
 • Innehar B-körkort
 • Lösningsfokuserad
 • Stor initiativförmåga
 • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Svenssons i Tenhult

Företaget grundades av Edvin Svensson 1931. Företaget försåg byggherrar med byggmaterial. Efter hand tillkom även snickerifabriker. Företaget har haft och har en stadig utveckling och nu 80 år senare är det fjärde generationen som driver Svenssons i Tenhult.

Svenssons är en distributör med ett brett sortiment av beslag för dörrar och fönster. Kunderna är främst företag som producerar dörrar, fönster och hus.

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt, senast 29 november. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringen samarbetar Svenssons i Tenhult med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Yvonne Rosell via yvonne.rosell@adecco.se alt. 073-684 71 67.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.