Är du driven och älskar försäljning - Då söker vi dig

Är du driven och älskar försäljning - Då söker vi dig

Om dill du vara en del i en unik och spännande resa kan detta vara tjänsten för dig! SkrotSmart är en ny aktör på den svenska marknaden som vill föra metallåtervinning in i
2000-talet.


Vi söker nu två drivna säljare/kundmottagare till vår SkrotSmart i Eskilstuna. Vi söker dig som vill arbeta i vår nya anläggning där du kommer att lära dig galet mycket om järn, andra metaller och framförallt hjälpa våra kunder och ge förstklassig service.

Tjänsten skall tillträdas 1 februari 2020. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Beskrivning:

I rollen som säljare/kundmottagare på SkrotSmart kommer du arbeta på den nyöppnade anläggningen. Du tillsammans med kollega kommer ansvara för öppning och stängning samt driften under öppettiderna. Arbetet handlar framförallt om att ta emot och hjälpa kunder med att identifiera och värdera metallerna de kommer med samt hålla ordning och reda på anläggningen. Du kommer även att sortera metallen inför det att den transporteras vidare. Därutöver kommer du att involveras i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Allt i syfte att få så många som möjligt att upptäcka SkrotSmart!

Övrigt:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att manövrera motviktstruck och pallyft. För rätt kandidat finns möjligheten även att ta rollen som arbetsledare.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning - gärna i någon yrkesbutik eller vanlig butik.
  • Du har B-körkort.
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
  • Truckkort är meriterande men ej ett krav.
  • Tidigare erfarenhet från att arbeta med metaller är meriterande men ej ett krav.

Personliga egenskaper:

Du är en driven, positiv och serviceinriktad person som är beredd att hugga i där det behövs. Du gillar att göra affärer, är trygg i rollen att förhandla och har skinn på näsan!

Du är öppen för varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta eget ansvar. Du har lätt för att lära dig – såväl enkla systemlösningar som att identifiera våra vanligaste metaller. Du gillar tanken på att vara med och utforma arbetssätt och påverka din arbetsmiljö – du blir en del i att skapa en bra arbetsplats.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SkrotSmart riktar sig till dom som vill ha möjligheten att sälja järn- och metallskrot på ett snabbt och smidigt sätt. SkrotSmarts anläggningar ligger typiskt sätt på vägen till proffs- och yrkesbutiker och är designade för att skapa ett snabbt och smidigt flöde. Ett besök på SkrotSmart tar bara några minuter.

För oss på SkrotSmart är det en självklarhet att alla kunder ska känna sig välkomna och få ett gott bemötande. Vår medarbetare är serviceinriktade och kan sitt skrot.