Elkonstruktör E-Mobility

Elkonstruktör E-Mobility

OM TJÄNSTEN SOM ELKONSTRUKTÖR

För att vi ska kunna fortsätta vår roliga och spännande tillväxtresa mot en grönare framtid och samtidigt göra våra kunder lika nöjda behöver vi på Svensk Fordonsladdning rekrytera en Elkonstruktör.

I den här tjänsten finns stora möjligheter att få vara med och forma den.

Vi är ett team som alltid strävar efter att göra varandra bättre och nå nya målsättningar tillsammans. Låter detta intressant? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag! Urval & ansökningar hanteras löpande.

DIN PROFIL

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har god samarbetsförmåga samt en naturlig fallenhet för att skapa trygga och förtroendefulla relationer i mötet med människor. Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Förutom ovan nämna styrkor ser vi framför oss att dina sociala kompetenser blir viktiga då du kommer ha kontaktytor både inom och utanför organisationen. Din samlade erfarenhet kommer också göra att du kan fungera som stöd och specialist inom bolaget.

Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på våra kontor samt ute hos kunder.

Som elkonstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att konstruera elanläggningar, främst för elfordonsladdning. Du kommer även i kontakt med kabeldimensionering, design av inre förbindningar, skåpdesign, layout, apparater samt maskinsäkerhet. Uppdragen drivs antingen på plats hos våra kunder eller inhouse i våra egna lokaler.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har:
 • Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
 • Några års erfarenhet av arbete som elkonstruktör.
 • Goda kunskaper i något/några av CAD-verktygen; Auto-CAD, Eplan, Elprocad och Elmaster samt goda kunskaper i Office-paketet.
 • Meriterande men kunskaper i ett av de traditionella beräkningsprogram för ledningsdimensionering El-vis, Netkoll eller Febdok.
 • Har du erfarenhet av maskinsäkerhet är det meriterande.
 • B-körkort, vi ser även att du är bekväm med att resa i tjänsten.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du:
 • En genuin lagspelare med förmågan att kunna ta emot och ge återkoppling samt bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.
 • Driven och har hög ansvarskänsla för laget och kundleveransen.
 • Lyhörd och nyfiken och kan snabbt ta till dig ny kunskap och lär gärna av dina kollegor.
VI ERBJUDER DIG

På Svensk Fordonsladdning AB ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
 • Förmånsbil
 • Tjänstepension & kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
 • Försäkringar
 • Marknadsmässig lön
 • Karriär och utveckling
Vi söker efter nya kollegor som delar och arbetar i enighet med våra värderingar:

Affärsfokus, Engagemang, Glädje och Ansvarstagande

Skicka din ansökan till: erik.sandin@svenskfordonsladdning.se

Varmt välkommen att söka denna tjänst!
Mer info
Kontaktperson Erik Sandin
Email Mejla Erik Sandin
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svenskfordonsladdning.se/jobb/
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Fordonsladdning AB är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Svensk Fordonsladdning är inne i en spännande tillväxtfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de snabba förändringar som branschen står inför. Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar för DC-laddning över hela landet. Svensk Fordonsladdning är specialister inom elfordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Svensk Fordonsladdning är idag i en stor tillväxtresa och omsätter 2022 ca 37 miljoner.