Leveransmottagare till Svensk Bygglogistik i Eskilstuna

Leveransmottagare till Svensk Bygglogistik i Eskilstuna

Vi söker nu en serviceorienterad Leveransmottagare till vår Bygglogistikentreprenad i Eskilstuna. Du kommer att ingå i ett bygglogistikteam ute på ett byggprojekt vars mål är att underlätta för- och hjälpa vår kund att effektivisera byggproduktionen. Mer info om vår verksamhet; www.bygglogistik.se

Arbetsuppgifter: Som Leveransmottagare ute i vår bygglogistikentreprenad är du den första personen som chaufförerna/ åkarna träffar innan de kommer in på byggområdet med sina transporter av byggmaterial. Teamet från Svensk Bygglogistiks primära uppgift är att se till så att leveranserna av byggmaterial sker effektivt och enligt tidplan med så lite "störningar" som bara är möjligt för berörda och inblandade parter, inklusive tredje person.

I tjänsten arbetar du främst med:
 • Leveransmottagning och avstämningar mot leveransplaneringssystemet.
 • Släppa in godkända leveranser och fordon samt rapportera avvikelser knutet till projektets överenskommelser.
 • Att informera och kommunicera frekvent med chaufförer och beställare inne på byggområdet.
 • Samordna lossningsplatser samt ser till så att dessa ytor hålls rena och fria.
 • Ser till att hålla ordning och reda i materialtältet eller likvärdiga materiallagringsplatser.
 • Vara behjälplig vid lossningar av gods när sådant behov uppstår.
Då en stor del av din arbetstid och möten med våra leverantörer, vår kund och övriga intressenter kommer att ske i utomhusmiljö i nära anslutning till byggområdet, förutsätter vi att du gillar att få frisk luft och motion i ditt arbete.

För att lyckas i rollen:
 • Har du en naturlig fallenhet för att ge den bästa av service i alla lägen.
 • Kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Är du tålmodig och trivs du med att hålla ordning och reda och har inga problem att följa de fungerande rutiner som ligger till grund för vår affär och åtagande inne på området.
 • Kan du driva dig själv i din arbetsvardag och aktivt ta dig an den arbetsuppgift som ska prioriteras för stunden.
 • Har du minst ett par års liknande arbetslivserfarenhet sedan tidigare kopplat till lager, transport eller bygg.
 • Har du förhoppningsvis även tidigare arbetat inom service på ett eller annat sätt.
 • Finner vi det mycket meriterande om du har truckkort kategori C samt tidigare påvisad erfarenhet av truckkörning då du kommer att vara behjälplig med lossning.
Utöver ovan beskrivning bör du kunna känna igen dig i- och vilja arbeta utifrån våra värderingar: ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder, utöver att få verka i ett innovativt företag som bidrar till att effektivisera byggbranschen, en provanställning på 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om vi trivs med varandra. Hos oss får rätt person möjlighet att växa tillsammans med oss.

Vi på Svensk Bygglogistik eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är den 24 maj 2022.

Vid eventuella frågor, ta kontakt med Pierre Nyberg, 072 571 03 67.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

För mer information om vår verksamhet: www.bygglogistik.se .

Vi har valt att hantera denna rekrytering i egen regi och undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Svensk Bygglogistik ska förändra byggbranschen! Är du med?

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem. För mer info om vår verksamhet: www.bygglogistik.se