Administratör (deltid)

Administratör (deltid)

Vårt kundföretag är baserat i Eskilstuna och verksamma i anläggningsindustrin. För deras räkning söker vi en administrativ student som vill bistå dem i arbetsuppgifter kopplat till körjournaler och rapporteringar.

Dina arbetsuppgifter
I denna administrativa roll kommer du jobba i ett team av jordnära och hjälpsamma kollegor, med arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Granskning av rapporter
  • Identifiering av avvikelser
  • Kontakt med externt kundcenter och interna kollegor
  • Viss övrig administration
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag.

Önskat startdatum: Mitten av januari 2021
Arbetstider: Kontorstider med viss flexibilitet
Placering: Eskilstuna
Omfattning: 25%
Uppdragslängd: 6 månaders konsultuppdrag med god chans till förlängning

Din profil
Vi söker dig som är högskolestudent inom ekonomi, juridik eller liknande och har 1-2 år kvar på dina studier. Du har tidigare administrativ erfarenhet och viss vana av rapportering och Excel. Som person är du ansvarstagande och gillar att arbeta noggrant och strukturerat. Det är meriterande ifall du har förförståelse för skattefrågor (t.ex. förmånsskatt).

Känner du igen dig? Varmt välkommen att ansöka redan idag, vi tillämpar en löpande urvalsprocess!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.