Vi söker drivna innesäljare till Universitetmedia-gruppen i Eskilstuna!

Vi söker drivna innesäljare till Universitetmedia-gruppen i Eskilstuna!

Vill du arbeta i en fartfylld miljö, där lagandan är påtaglig och lokalerna fräscha?
Där musik spelas i bakgrunden och lunchrummet pryds av ett pingisbord?
Där personlig utveckling tillvaratas och väl utförda prestationer, belönas?

Information om uppdraget:

Då har vi arbetet för dig!
För universitetsmediagruppens räkning söker vi nu ett antal drivna studentkommunikatörer. I Rollen som studentkommunikatör är du en del av studentlivet, där du förstärker kommunikationen mellan studenter och företag.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta företag, genom telefon och email.
Syftet är att lyfta effekten av studentrabatter, jobberbjudanden och budskap direkt inne på Sveriges högskolor och universitet.
Studenter är en attraktiv målgrupp och det är din uppgift att förmedla detta till företag runt om i Sverige. Du underlättar studenters vardag och hjälper företag att hitta rätt målgrupp.

De mediekanaler som universitetsmediagruppen arbetar med är:
Studieblocket - Sveriges största studentprojekt och mest använda kollegieblock,
Studentnytta - Sveriges största onlineguide till studentvänliga företag och Studentinfo-TV - digitala informationsskärmar direkt inne på högskolerestauranger och caféer.
På universitetsmediagruppen erbjuds du en gedigen introduktion i modern försäljnings- och mediekommunikation, produkt- samt datautbildning och en inblick i det svenska studentlivet.
Du kommer att ha en coach nära till hands, som stöttar och vägleder dig tills du känner dig trygg i din roll. Med tiden bygger du din egen kundstock som du ansvarar för att hjälpa, addera ytterligare mediekanaler till och finnas tillhands för.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi söker personer med energi, driv och engagemang. Som person är du social, tävlingsinriktad, målmedveten och en lagspelare. Du trivs i samspelet med andra och är en människokännare. Du har en hög arbetsmoral och strävar efter att vara den bästa versionen av dig själv.
Krav är att du har en fullgjord gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se