Vi söker dig som vill ha extrajobb på ett lager i Eskilstuna!

Vi söker dig som vill ha extrajobb på ett lager i Eskilstuna!

Vill du jobba inom lager? Är du studerande på minst 50% eller har en annan sysselsättning? Har du ett flexibelt schema och vill jobba 2-3 gånger i veckan? Har du högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter dig, lagermedarbetare till vår kund hos ett stort modeföretag i Eskilstuna. Arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter på ett lager såsom plock och pack. Du kommer att vara stationerad hos kund men anställd av StudentConsulting som konsult.

Du kommer till en arbetsplats som är fartfylld och där du ges ett stort ansvar i din roll. I rollen som lagermedarbetare är det viktigt att du levererar en god service. Genom det bidrar du till att optimera försäljningen och en bra kundupplevelse. Det är viktigt att du arbetar i enlighet med kundens värderingar och policy där du ständigt har fokus på kvalitet.

Arbetstiderna kan vara varierande mellan dag, kväll och helg och du bör kunna jobba minst 2-3 vardagar i veckan. För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara beredd på att kunna vara flexibel med arbetstider och med enkelhet anpassa dig till olika arbetsuppgifter, då behovet hos kund kan variera från vecka till vecka. Vi lägger därmed stor vikt vid en hög flexibilitet.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett KRAV att du har minst 50% annan sysselsättning, dvs. 50% annat arbete eller 50% studier.
  • Du är student på minst halvfart i minst 1 år framåt.
  • Du har ett annat huvudsakligt arbete på minst 50% (om du inte är student).
  • Du har möjlighet att arbeta 2-3 arbetspass i veckan.
Under sommaren kommer du ges möjlighet att arbeta mer.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har lagervana sedan tidigare och det är meriterande om du har truckkort (dock inget krav).

Vi söker dig som är resultatinriktad person som hela tiden arbetar mot mål och att förbättra effektiviteten. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till arbetsuppgifterna och har förståelse för att din insats är viktig.
Som person är du en teamspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress.
Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.
  • Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.
  • Du har god svenska i både tal och skrift
  • God fysik
  • Är ostraffad sedan tidigare
Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Sökord: lagerarbete, logistik, terminal

Sökord: lagerarbete, logistik, terminal
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com