Säljare med erfarenhet av svetsning sökes!

Säljare med erfarenhet av svetsning sökes!

Är du en social person och strukturerad person som har erfarenhet av svetsning? Är du dessutom resultat- och målinriktad med intresse av försäljning? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Säljare/svetstekniker för vår kund Axson i Eskilstuna. Axson är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialprovning och mätning. Axson Teknik startade 1984 och tog då över den svenska agenturen för Harris USA som tillverkar välkända utrustningar för gasskärning med propan/syrgas. 1996 blev Axson Teknik svensk generalagent för FRONIUS GmbH, Österrike - en av världens största och ledande tillverkare av svetsutrustningar!

I rollen som Säljare/svetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sälja in och demonstrerar hur svetsutrustningar fungerar hos Axons olika kunder runtom i Sverige. Detta innebär att du kommer få utföra provsvetsningar till befintliga kunder och potentiella kunder. I tjänsten förekommer det resor och en del övernattningar, därför är det viktigt att detta passar din vardag. Man kommer att utgå lokalt hemifrån i Eskilstuna.

Utöver detta kommer du även att skriva offerter och ordrar till företag. Till en början kommer du att få jobba mycket i team och få en gedigen introduktion och utbildning för att sedan blir mer självgående.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson. Du kommer att arbeta på Axsons serviceavdelning och ingå i ett team. Axson erbjuder interna utbildningar på deras produkter. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Dokumenterad svetskunskap gärna EWS/IWS.
  • Erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av svetsmaskinförsäljning
  • Kunskap om metallurgi, standarder och/eller Orbitalsvets
Som person ser vi att du är serviceminded, initiativtagande och strukturerad. Vidare är du inte rädd för att ta kontakt med kunder och leverantörer. Meriterande om du har någon form av erfarenhet av försäljning.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: säljare, svets, fältsäljare, service

Sökord: säljare, svets, fältsäljare, service
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com