Innesäljare till Universitetsmediagruppens huvudkontor i Eskilstuna!

Innesäljare till Universitetsmediagruppens huvudkontor i Eskilstuna!

Vill du ha ett jobb som ger dig färdigheter för en framgångsrik karriär inom säljbranschen samtidigt som du har roligt tillsammans med drivna och engagerade kollegor? Är du dessutom social och har lätt att kommunicera? Då bör du söka tjänsten!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu drivna innesäljare för direktrekrytering till Universitetmedia-gruppens huvudkontor i Eskilstuna.
Ta chansen att arbeta dig uppåt i ett spännande och modernt företag! Som Innesäljare/Account manager vid Universitetsmediagruppen så kommer du från dag ett in i en tät gemenskap med motiverade och drivna kollegor. Du startar din anställning med en omfattande utbildning som hjälper dig att vässa din säljförmåga och ger dig verktyg för framgång i din nya roll.

Arbetsplatsen är UMG´s huvudkontor, beläget i centrala Eskilstuna i stora moderna lokaler. I rollen som Innesäljare är det din uppgift att ge företagen en lösning i hur de når ut till studenter och träningsintresserade. Det här gör du genom telefon och mail i direktkontakt med gamla och nya kunder.
Det som du har som uppgift att sälja är framförallt annonseringsutrymme i UMG´s olika mediaplattformar. Det handlar bland annat om informationsskärmar runt om på Sveriges högskolor och Universitet samt gym- och sportanläggningar. Att studenterna som tar del av annonseringen dessutom får tillgång till kampanjerbjudanden och rabatter skapar också ett nära band mellan företaget och studentlivet.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd direkt hos vår kund Universitetsmedia-gruppen. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mellan 8.00-17.00 måndag till torsdag och 7.30-16.30 på fredagar.

Detta söker vi:

Vi söker efter personer med energi, driv och engagemang. Som person är du social, målmedveten och en lagspelare. Du trivs i samspelet med andra och är en människokännare. Vi tror dessutom att du tycker om att vinna och har en tydlig insikt i att ett bra jobb inte sköter sig självt.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • Du har en fullgjord gymnasieutbildning.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • För att vara aktuell för den här rekryteringen vill vi att du utför testet : "Motivation och värderingar i arbetslivet" som ligger i anslutning till att du söker tjänsten på vår hemsida.
Tidigare sälj- eller kundserviceerfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Övrigt meriterande
  • Datorvana
  • Har en förståelse för studentlivet.
  • Idrotts/träningsbakgrund
För den här rekryteringen använder vi löpande urval och intervjuer, vilket betyder att tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdatum, så sök redan dag!

Sökord: Innesäljare Universitetsmediagruppen, Accountmanager Eskilstuna, Universitetsmediagruppen Eskilstuna, Innesäljare Eskilstuna

Sökord: Innesäljare Universitetsmediagruppen, Accountmanager Eskilstuna, Universitetsmediagruppen Eskilstuna, Innesäljare Eskilstuna
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com