Attraktivt företag söker C/CE Chaufförer till sommaren i Västerås !

Attraktivt företag söker C/CE Chaufförer till sommaren i Västerås !

Vi har den stora äran att hjälpa vår kund, med tillsättningen av C/CE chaufförer inför sommaren

Information om uppdraget:

Företaget arbetar inom logistikbranschen och arbetsuppgifterna består av lastning, lossning och transport av gods till kunder i Västerås med omnejd. Vissa längre sträckor förekommer också. Du kommer att ha kundkontakter och vara företagets ansikte utåt, det är därför viktigt att du trivs i rollen som den glada och serviceinriktade chauffören som vill göra det lilla extra för sina kunder.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till en av våra kunder i Västerås. Arbetstiderna är varierande och förlagda på både förmiddagar och eftermiddagar. Du är varmt välkommen att söka tjänsten, även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som är driven och brinner för chaufförsyrket. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kunskap inom det svenska språket. Gärna erfarenhet eller tidigare arbete inom service, logistik och kundhantering. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande och du är stresstålig. Krav för tjänsten är: Körkort med behörighet C/CE samt YKB. ADR och truckkort är meriterande.
Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se