Verkstads- /Underhållsmekaniker

Verkstads- /Underhållsmekaniker

Vi söker nu en verkstads- /underhållsmekaniker till ett av våra kundföretag i Eskilstuna.

Du kommer i huvudsak att arbeta på verkstaden med service och underhåll av utrustning men också delta i felsökning, reparationer, installation, service och underhåll i kundens produktionsanläggning.

Förutom reparation och service ingår även att ansvara för att ta emot defekt utrustning (tex handhållna maskiner), sända för service/lagning, uppföljning och mottagning av dessa samt utplacering av utrustningen som kommer i retur.

kompetensmatris:
  • Erfarenhet av underhållsarbete
  • Mycket tekniskt lagd
  • Erfarenhet av svetsning
  • Meriterande med truckkort, liftkort samt heta arbeten
  • Goda erfarenheter inom tillverkande industri
Profil:

Du är vän av ordning och reda, driftig, engagerad och med hög grad av service och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med andra funktioner inom företaget vill vi att du har en god social förmåga och att du gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datavana.

Anställningsform:

I den här rekrytering används tjänsten Hyr/Köp där Sportive People kommer vara arbetsgivare under de första 6 månaderna och där vår kund kommer ta över anställningen om allt faller ut väl.

Tjänstgöringsgrad: Heltid 100%, dagtid.

Sportive People är bemanningsföretaget som satsar på sin personal! Vi hyr ut våra duktiga konsulter inom industri, logistik och kontor till våra kunder i Mälardalen. Sportive People har ett fokus på hälsorelaterade frågor och aktiviteter där vi erbjuder våra anställda olika möjligheter att aktivera sig och öka sin kunskap kring hälsa. Det leder till en högre grad av välmående, närvaro och engagemang. Vi är säkra på att hälsa är framgång för alla, både våra anställda och våra kunder!

Som du kanske förstår så är Sportive People är ett väldigt annorlunda bemanningsföretag. Visst, våra medarbetare jobbar ute hos våra uppdragsgivare, precis på samma sätt som på andra bemanningsföretag. Där slutar likheterna.

Hos oss får du möjligheten att från dina personliga förutsättningar förbättra ditt välmående genom att vi tillsammans, du, vi och alla andra som jobbar på Sportive People har fokus på att ge våra kunder bästa service och att må bra!

Ansökan:
Då behovet är omgående vill vi att du ansöker så snart som möjligt. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Be Sportive! Vi ber dig söka denna tjänst via länken i annonsen. Det är av största vikt att du svarar på samtliga urvalsfrågor samt bifogar ditt CV för att vi ska kunna bedöma din ansökan.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.