Ställare -Formsprutning, Preciform i Eskilstuna

Ställare -Formsprutning, Preciform i Eskilstuna

Vill du vara med och bli en viktig spelare för Preciforms formsprutningsavdelning? Preciform växer, speciellt på plastsidan och behöver stärka upp organisationen. Därför söker vi nu ytterligare en erfaren ställare som har möjlighet att arbeta skift.

Preciform AB ingår i den fordonsorienterade koncernen CalixKlippan Group vilka omsätter cirka 1100 MSEK med dotterbolag i Sverige, Polen, Tyskland och Brasilien. Preciform, med all verksamhet i Eskilstuna, är en system- och komponentleverantör till fordons- och säkerhetsindustrin. Produktportföljen består i huvudsak av exteriöra stylingkit till personbilar, monterade system för lastbilshytter, formsprutade plastkomponenter samt formade plåtkomponenter. Preciform har idag cirka 50 anställda och genomgår en mycket stark tillväxt. Läs mer på www.preciform.se

I rollen som ställare ansvarar du för tillverkning av produkter i deras formsprutor, att genomföra verktygsbyten, kvalitetskontroller och övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:
  • Producera enligt plan till rätt kvalitet, kvantitet och vid rätt tidpunkt
  • Genomföra verktygsbyten
  • Bevaka och styra att förutbestämda kvalitetsnivåer upprätthålls
  • Trimma och utföra ändringar/justeringar för att uppnå rätt kvalitet
  • Följa gällande rutiner i form av arbetsinstruktioner och checklistor
  • Utföra förebyggande underhåll samt tillsyn på maskiner och kringutrustning
  • Rapportera och visualisera avdelningens resultat i tillhörande uppföljningssystem
Din profil

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Preciforms verksamhet inom formsprutning. Du har tidigare erfarenhet som ställare, god kännedom inom formsprutning och gärna tidigare arbetat med plast. Du har god kunskap på hur de olika processparametrarna inverkar på produktkvalitet och cykeltider. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är en naturlig lagspelare som har stort intresse för teknik och är snabblärd. Du är en ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig.
Rekryteringen sker i samarbete med Sportive People.

Ansökan:
Då behovet är omgående vill vi att du ansöker så snart som möjligt. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Be Sportive! Vi ber dig söka denna tjänst via länken i annonsen. Det är av största vikt att du svarar på samtliga urvalsfrågor samt bifogar ditt CV för att vi ska kunna bedöma din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.