Säljare, Exma Säkerhetssystem AB

Säljare, Exma Säkerhetssystem AB

Är du en driven tävlingsmänniska, har svart bälte och ett genuint intresse i att hitta nya kundlösningar och är mästarnas mästare på att sälja? Gillar du utmaningar och brinner du för att skapa och utveckla nya kundrelationer samt är innerligt intresserad av teknik, smarta lösningar, säkerhet och utveckling, då kommer du trivas alldeles utmärkt hos oss.

Exma Säkerhetssystem AB startade sin verksamhet i Eskilstuna 1986 och har under åren vuxit sig till en central del inom framtagandet av säker elektronisk låsning, till både bostäder och högsäkerhetsanläggningar. Redan från början specialiserade vi oss på att bli experter inom elektronisk låsning och den resan fortsätter även in idag.

Vår bas och hjärta ligger i att till största del använda "låsstaden" Eskilstunas anor och mångåriga kunskap inom området tillverkning av lås, vilket innebär att vår tillverkning görs, till absolut största del, i Eskilstuna.

Vi som arbetar på Exma brinner för teknisk utveckling och innovation. Genom att kontinuerligt flytta fram positionerna står vi nu för en spännande expansion och behöver rekrytera en säljare som kan ta ansvar och utveckla vår affärsverksamhet i alla olika delar av låsmarknaden.

Som säljare på Exma är det enormt viktigt att du delar vårt brinnande intresse för teknik och innovation. Då vi har som ett tydligt mål att vara den främste utvecklare av elektronisk låsning med fokus på skandinaviska förhållanden, kommer du att vara en nyckelspelare i vår fortsatta expansion.

Arbetet omfattar hela kedjan från prospektering av nya kunder samt nya marknader/branscher, genomföra försäljning av Exmas produkter och tjänster, underhålla existerande kunder, planera samt deltaga på mässor, planera och deltaga i utvecklingsprojekt. I din roll kommer du att arbeta tätt med övrig organisation .

Vi tror att du har stor erfarenhet att bedriva kunduppsökande försäljning och besitter en orädd och nyfiken lust att hitta nya kunder och marknader. Vi ser gärna att du kommer från branscher som t ex lås, säkerhet, larm eller besitter ett stort nätverk inom fastighet eller återförsäljarnät av t ex dörrar. Men du kan likväl komma från en annan bransch och vara en riktigt duktig säljare. Du har en vinnarinstinkt som driver dig i din försäljning att nå nya mål och göra fler affärer.

Krav
  • Några års erfarenhet från kunduppsökande försäljning eller liknande
  • Meriterande med erfarenhet från branscher som lås, säkerhet, larm
  • Relevanta utbildningar inom området försäljning/marknad
  • Har ett stort intresse kring säkerhet och teknik
  • Kunna uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Kunskaper inom offentlig upphandling anses som meriterande
  • B körkort
Vi behöver dig och vi på Exma, vill ha just dig till arbetskamrat!

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbolaget Sportive People AB.

Har du frågor angående tjänsten, maila rekryteringskonsult Tommy Svensson Tommy.svensson@sportivepeople.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.