OVK-besiktningsman/injusterare

OVK-besiktningsman/injusterare

Eskilstuna Sotnings AB bildades 1974 och är ett privatägt aktiebolag. Året 2011 förvärvades bolaget av nuvarande ägare och i samband med detta startades även Eskilstuna Ventilationsrensning AB. Idag är vi två gedigna hantverksbolag under samma tak som sysselsätter 20 personer. Vår anda genomsyras av kamratskap, arbetsglädje och yrkeskunnighet. Vi satsar på att bli Mälardalens ledande leverantör av ventilationstjänster inom ett par år. Vill du göra den resan tillsammans med oss?

Vi som jobbar här är ett sammansvetsat gäng med åldersspannet 20-63 år, som tycker om att umgås - även på fritiden. Vi har olika yrkesresor bakom oss men delar en tydlig kultur av respekt, gemenskap och omtanke. Vårt fikarum är hjärtat där vi gärna tar en kaffe och pratar en stund vid arbetspassets start och slut. Här lägger vi nästan lika stor vikt vid dina arbetskunskaper som till dina ordvitsar. Det viktigaste- det är att du är en lagspelare.

Medarbetarna hälsar: Välkommen, Vi hoppas du också vill ta ditt morgonkaffe med oss!

En ansvarstagande lagspelare som utför ett kvalitativt hantverk - är det du? Vårt företag växer och därför stärker vi vårt härliga arbetslag med nya ansikten.

För att söka den här tjänsten hos oss ska du:
  • vara utbildad ventilationstekniker
  • OVK behörighet
  • ha några års erfarenhet av att driva egna projekt
  • har B-körkort
  • vara ansvarsfull och ordningsam
  • ha hög servicenivå
Hos oss får du, förutom ett fritt och varierande arbete, vara en del av en härlig gemenskap. Vi tycker att yrkeskunnighet är lika viktigt som kamratskap och arbetsglädje. För att klara arbetet som OVK-besiktningsman/injusterare behöver du vara utbildad ventilationstekniker med OVK behörighet och ha några års erfarenhet av att driva egna projekt. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och kvalitativt. Att utföra ett arbete inom avtalad tidsram är en självklarhet för dig, likaså är positivitet och social kompetens. Våra kunder är större fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs och Katrineholm, vilket gör att du slipper långa bilfärder.

Vi tror att möjligheten att arbeta i närområdet och att du slipper långa bilfärder kan vara en attraktiv fördel med vårt jobberbjudande. Något vi vet säkert- det är att du kommer komma till en arbetsplats där vi gillar varandra och där gruppsammanhållningen och stämningen i företaget är vårt starkaste kort.

Välkommen till ett gäng med högt i tak! Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.