Konsultchef, Sportive People

Konsultchef, Sportive People

Är du den naturliga lagkaptenen, har svartbälte i organisatorisk förmåga och är mästarnas mästare på att vara lösningsfokuserad? I sådana fall så vill vi på Sportive People bli arbetskamrat med dig! Vår verksamhet växer och vi behöver rekrytera en klippa till konsultchef som vill ta ansvar och utveckla våra konsulter och kunduppdrag. Är du genuint intresserad av att utveckla och leda människor samt brinner för idrott, hälsa och välmående då kommer du trivas fin fint in hos oss.

Som du kanske anar så är Sportive People är ett lite annorlunda bemanningsföretag. Visst, våra medarbetare jobbar ute hos våra uppdragsgivare, precis på samma sätt som på andra bemanningsföretag, men där slutar likheterna. Sportive People är det lilla företaget som satsar på kvalitet och har ett fokus på hälsorelaterade frågor och aktiviteter där vi erbjuder våra anställda olika möjligheter att aktivera sig och öka sin kunskap kring hälsa. Vi hyr ut våra duktiga konsulter inom industri, logistik och kontor till våra kunder i Mälardalen och är idag ca 70 st anställda. Vi vill få vår personal att trivas, röra på sig och må bra! Vi är säkra på att hälsa är framgång för alla, både för våra anställda och våra kunder!

Som konsultchef på Sportive People ansvarar du för att vår bemanningsverksamhet växer och utvecklas. Det innebär att du ansvarar för alla anställda konsulter och deras kunduppdrag samt rekrytering av nya konsulter till våra kunduppdrag. Du är även kundansvarig mot våra bemanningskunder och driver försäljning av nya uppdrag, avslut av uppdrag, avtalsfrågor mm. En komplex roll som kräver stor skopa av ledarskap, organisatorisk förmåga, ett sjujäkla driv samt en stor portion av glädje, för är det något vi tycker är viktigt så är det att ha roligt på jobbet!

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som ledare med personalansvar
  • Meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom industrin
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att lära dig och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte har erfarenhet från branschen eller HR.

Viktigt att du besvarar frågorna i ansökan samt bifogar Cv. Beskriv gärna i ditt personliga brev varför du passar in i rollen som konsultchef på Sportive People.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.