Hr generalist till british schools i eskilstuna

Hr generalist till british schools i eskilstuna

ARBETSBESKRIVNING

Tycker du att HR och learning is serious fun? Om svaret är ja, sök då rollen som HR-generalist hos British Schools!

Som HR-generalist kommer du att vara en nyckelperson hos British Schools - en förskole- och grundskoleverksamhet i Eskilstuna med en stark lärandekultur.

Du kan ditt område bäst, och det märks på dina prestationer och din starka initiativförmåga. Du delar också vår övertygelse om vikten av ständigt lärande, gemensam utveckling och starka värderingar. Vi sammanfattar dem i våra värdeord:
  • En stark lärandekultur i allt vi gör
  • Ordning och reda - disciplin med hjärta
  • Lära för livet och lära sig lära för livet
  • Ett försprång genom förstärkt engelska
Att du förstår att människorna i våra verksamheter är vår viktigaste resurs är också̊ en självklarhet för dig och som du värnar om.

Med din kompetens, insikt och driv kommer du att arbeta operativt, strategiskt och medverka till vår organisations utveckling.

Du kommer även att bidra till utvecklingen av vår verksamhet, stärka vårt arbetsgivarvarumärke och ha en central roll inom rekrytering och identifiera talanger. Du behöver alltså ha en god förmåga att se och ta tillvara på̊ människors ambitioner och resurser.

Som HR-generalist rapporterar du direkt till VD. Du blir också̊ en del av den centrala huvudkontorsfunktionen som i dagsläget består av sju personer; VD, Ekonomi-, HR-, administration respektive IT-ansvariga. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på huvudkontoret centralt beläget på Smedjegatan 33 i Eskilstuna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personal, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning för tjänsten. Rollen kräver att du har minst ett par års erfarenhet från kvalificerat HR arbete. Du känner dig trygg i din HR-generalistroll och vill fortsätta utvecklas i ett nytt sammanhang. Vi ser att du har erfarenhet av att självständigt drivit rekryteringsprocesser samt har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana.

Det är meriterande om du har drivit HR projekt samt har erfarenhet av employer branding arbete.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2022-07-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För det här uppdraget samarbetar vi med Sportive People där rekryteringskonsult Tommy Svensson, tommy.svensson@sportivepeople.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om british schools

British Schools är huvudman för grundskolan British Junior och förskolan British Mini som ligger i Eskilstuna. Vi är under tillväxt och har idag ca. 915 elever i vår grundskola samt ca. 350 barn på våra tre förskolor. Totalt är vi omkring 200 medarbetare som arbetar inom British Schools. www.britishschools.se

Vi ser fram emot din ansökan till British Schools!

Kind regards,

Mr. Ladenstedt
Mer info
Kontaktperson Tommy Svensson
Telefon 0768768769
Område Eskilstuna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)