Försäljningsansvarig, Eskilstuna Elektronikpartner AB

Försäljningsansvarig, Eskilstuna Elektronikpartner AB

Vi söker dig som har en god förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer samt har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med försäljning, gillar teknik samt är en prestationsorienterad och relationsskapande person.

Vad kan vi erbjuda

Eskilstuna Elektronik Partner AB erbjuder ett heltäckande kunnande inom elektronik som omfattar hela utvecklingskedjan - från idé till produktionsanpassad och kvalitetssäkrad konstruktionslösning. EEPAB arbetar inom marknadsområdena Fordon, Industri och Säkerhet med kunder som t ex Koenigsegg, HIAB, Volvo, Husqvarna m.fl.

Eskilstuna Elektronik Partner AB erbjuder en mycket stimulerande arbetsplats där vår produktutveckling är integrerad med vår produktion. Våra projekt in-house spänner över hela utvecklingscykeln från koncept, arkitektur och design till implementation, verifiering och serietillverkning.

Hos oss ingår du i ett kompetent och kul gäng som brinner för produktion och teknik, med olika kompetenser inom främst elektronik. Utöver en trivsam arbetsplats med prestigelösa medarbetare har vi ständigt spännande utvecklingsuppdrag med ny teknik och avancerade produktionsmetoder som utmanar vår produktion. Våra medarbetare brukar särskilt uppskatta helhetsperspektivet och den möjlighet som ges, att arbeta fram en produkt som även produceras i den egna fabriken i Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter
Som försäljningsansvarig på EEPAB får du ett stimulerande och omväxlande arbete på ett företag där produktutveckling är integrerad med egen produktion av kretskort. Som försäljningsansvarig arbetar du både strategiskt och operativt tätt kopplad till utveckling, inköp och produktion.

Vi erbjuder dig möjlighet att ansvara för att uppnå vår ambitiösa tillväxtstrategi och ser dig inta en ledande position inom vår marknadsdrivna organisation.

EEPAB:s medarbetare är företagets ambassadörer och du blir därmed en nyckelperson för utvecklingen av våra kund- och leverantörsrelationer. Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet.

Din profil
Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken samt vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Som person är du van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

Erfarenhetskrav
  • Minst 3 år dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
  • Mycket god erfarenhet att jobba med digitala säljkanaler via internet etc.
UTBILDNING
  • Högskoleingenjörsexamen, Industriell ekonomi eller motsvarande erfarenhet.
SPRÅKKRAV
  • Du talar och skriver obehindrat både på Svenska och engelska
ÖVRIGT
  • B-körkort
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Eskilstuna
  • Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Tommy Svensson
Telefon 016-3160225
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.