Chef Eskilstuna, Sveriges Byggindustrier

Chef Eskilstuna, Sveriges Byggindustrier

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Organisationen har ca 3500 medlemsföretag - de flesta små och medelstora - och vår uppgift är att skapa gynnsamma näringsvillkor för företagen och en trygg arbetsmiljö för deras medarbetare. Sveriges Byggindustrier tecknar kollektivavtal för medlemsföretagens yrkesarbetare och tjänstemän. Några av våra viktigaste uppgifter är att skapa förutsättningar för en sund konkurrens, säkra arbetsplatser, ett ökat bostadsbyggande och en kontinuerlig kompetensförsörjning. Centrala begrepp är hållbarhet och mångfald, ordning och reda. Sveriges Byggindustrier verkar i hela landet via 25 lokala kontor och ett nationellt kansli. Vår vision är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. Läs mer på www.sverigesbyggindustrier.se

Lokal chef till Eskilstuna
Som representant för BI Eskilstuna är det viktigt att du är utåtriktad och bra på att bygga nätverk. Ditt uppdrag är främst att arbeta med lokala och regionala bransch- och arbetsgivarfrågor som representant för Sveriges Byggindustriers medlemsföretag i Södermanland. Du deltar i olika samverkansgrupper och agerar tillsammans med dina medlemsföretag för att driva förbundets frågor lokalt. Opinionsbildning och mediakontakter är vanliga inslag i din vardag och något du trivs med.Tillsammans med dina kollegor ser du till att våra medlemsföretag får bästa tänkbara service.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Ge medlemmar stöd och service i arbetsgivarfrågor
  • Föra BI:s talan gentemot kommuner, myndigheter och näringsliv
  • Planera och genomföra möten och aktiviteter för medlemskretsen
  • Rekrytera nya medlemsföretag
  • Verka för säkra arbetsplatser, sund byggbransch, modernt medarbetaravtal.
Till ditt stöd har du en regional serviceorganisation och vid behov hela BI:s samlade expertis runt om i landet.

Vi värdesätter förmågan att skapa goda relationer externt såväl som internt. Det är bra om du har arbetat med personalfrågor i ledande befattning, är kunnig inom arbetsrätt och har ett brett samhällsintresse. Opinionsbildning, mediakontakter och rådgivning är en naturlig del i din vardag. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är intresserad av utvecklingsfrågor. Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen, ser vi det som en fördel.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med nya människor.

Sveriges Byggindustrier samarbetar i den här rekryteringen med Sportive People. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta i första hand Rekryteringskonsult Tommy Svensson, tfn 0768 768 769. Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta regionchef Henrik Junzell, henrik.junzell@ sverigesbyggindustrier.se, tfn 072-223 03 83.

För att ansöka om rollen gå in på www.sportivepeople.se

Ansök så snart som möjligt - urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 22 juli 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (34 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sportive People AB är ett bemannings/rekryteringsföretag som verkar i Mälardalen med huvudkontor i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder och friska medarbetare.

Våra duktiga konsulter bemannar uppdrag inom industri och logistik men även kontor.