Här har du världens chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.

Roland och Peter söker dig
som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Specialrengöringar
Sverige´s verksamhet i Södermanland. Huvudsakligen ska du arbeta med försäljning, men det blir också en del av arbetsledning och organisationsbyggande.

Vi är ett rikstäckande
specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant som de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer
vara fritt – men du kommer ändå var en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer vara att vidareutveckla försäljningen i distriktet och bygga vidare på ett team av medarbetare som utför våra tjänster.

I nära samarbete med oss
kommer vi tillsammans att lyfta den här verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med
social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss som kollegor och även från vårt huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom som bonus inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du
gilla att ta ett eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Företaget finns redan
etablerat i regionen, så en del av ditt arbete är att förvalta och hjälpa kunder vidare, den största delen är att utveckla företaget mot våra gemensamt satta mål.

Vi ser verkligen fram emot
att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till oss så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas
vi har väckt din nyfikenhet. Med vänliga hälsningar Roland
och Peter

Skicka ansökan till: peter.j@specialrengoringar.se
Mer info
Kontaktperson Peter Jenvén
Email Mejla Peter Jenvén
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (54 dagar kvar)