Säljare/platschef

Säljare/platschef

Här har du världens chans
att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.


Roland och Peter söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Specialrengöringar Sverige´s verksamhet i Södermanland.
Huvudsakligen ska du arbeta med försäljning, men det blir också en del av arbetsledning och organisationsbyggande.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant som de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer vara fritt - men du kommer ändå var en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer vara att vidareutveckla försäljningen i distriktet och bygga vidare på ett team av medarbetare som utför våra tjänster.

I nära samarbete med oss kommer vi tillsammans att lyfta den här verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss som kollegor och även från vårt huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom som bonus inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du gilla att ta ett eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Företaget finns redan etablerat i regionen, så en del av ditt arbete är att förvalta och hjälpa kunder vidare, den största delen är att utveckla företaget mot våra gemensamt satta mål.

Vi ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till oss så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas vi har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums eller ring.
Mer info
Kontaktperson Peter Jenvén
Telefon 070-4039330
Email Mejla Peter Jenvén
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.specialrengöringar.se
Sista ansökningsdag 28 sept (10 dagar kvar)