Borroperatör Bergmaterial - Losshållning Mellansverige

Borroperatör Bergmaterial - Losshållning Mellansverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.
Losshållningsverksamheten har som huvudsaklig uppgift att förbereda, borra och spränga loss berg, oftast i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb. Bergmaterialet krossas därefter och används inom anläggnings- och infrastrukturprojekt samt som material i asfalt- och betongtillverkning.

Nu söker vi en engagerad Borroperatör till vår Losshållningsverksamhet i Mellansverige

Din primära uppgift är att i maskiner med nyaste tekniken borra i berg samt tillhörande administrativa uppgifter som utförs i dator eller läsplatta. Även laddning och sprängning av berg ingår i ditt arbete. Du arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar i din roll men till din hjälp har du ett engagerat team och några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning. Tillsammans med resten av gruppen är du en del av att skapa nya och goda förutsättningar för vår verksamhet i Mellansverige.

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:
  • Planera och förbereda inför borrning
  • Sköta och underhålla utrustningen
  • Arbeta med förbättringar av verksamheten.
Placeringsort är Mälardalen, arbete kan även förekomma i Dalarna, Östergötland och Värmland. Tjänsten innebär resor i Mellansverige och vid enstaka tillfällen utanför detta område.

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann

Vi tror att du som passar i denna roll kan ha tidigare erfarenhet från entreprenadverksamhet, skogs- och jordbruksbranschen eller liknande. Erfarenhet från bergborrning är meriterande men inte ett krav. Eftersom säkerheten alltid står i fokus för oss är det dock viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet.

Ett självständigt arbete är vad du är van vid, men du är också en självklar del av en grupp där du bidrar till god och positiv stämning. Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du har ett driv som gör att du får saker ur händerna.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är den 12 augusti. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Produktionschef Stefan Hed på 010-449 82 22.

Välkommen till Skanska!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 30 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.