Säljare Skånemejerier Mälardalen

Säljare Skånemejerier Mälardalen

Vi söker en distrikts säljare till Skånemejerier som är en ledande leverantör inom mejeriprodukter. Distriktet är Mälardalen.

Tjänsten är en tillsvidare anställning för en av de ledande leverantörerna inom Dagligvaruhandeln och kategorin Mejeri.

Skånemejerier är idag en mycket etablerad leverantör av egna varumärken inom mejeriprodukter. Utöver Skånemejeriers egna produkter så har vi även Lindahls kvarg, Bravo kylda juicer och Turkiskyoghurt m.m.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckla och stärka vår etablerade och starka position inom distriktet som är väl upparbetat sedan tidigare.

  • Löpande bearbeta butiker på distriktet enligt våra strategier och planer. Du ska säkerställa lönsamheten och tillväxten inom distriktet, säkerställa sortimentet i butikerna, presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
  • Hjälpa, skapa och hitta exponeringsmöjligheter inom mejeri och ost kategorin samt kreativa lösningar i butikerna för att skapa lönsamhet för såväl butiken som Skånemejerier.

Du får en gedigen utbildning och löpande backup av Skånemejerier.

Bakgrund – Erfarenheter & Kunskaper:
Du ska ha säljerfarenhet sedan tidigare med en vana att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål.
Är säljarbetet dessutom med erfarenhet från dagligvaruhandeln eller servicehandeln så är det meriterande.
Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning eller utbildning inom marknadsföring.

Personliga Egenskaper:
Av dig förväntar vi oss en vilja att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en förmåga att planera dina dagar. Du behöver vara målinriktad med en stor drivkraft att lyckas med detta samt ha en hög servicekänsla.

Initiativ rikedom tillsammans med viljan att lösa olika situationer är även något vi värdesätter högt.

Vad erbjuds dig:
En fast månadslön samt tjänstebil. Skånemejerier erbjuder dig även möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.

Distriktet:
Distriktet är Eskilstuna, Örebro, Västerås, Katrineholm, Strängnäs och Avesta. Som bostadsgångsort så föredrar vi Eskilstuna med omnejd.

Teamet:
Du ingår i ett team med 9 säljare som ingår i region Norr mejeri. Utöver den Norra regionen så finns även region Syd mejeri. Totalt blir du en av 35 säljare i Sverige gällande mejeri och ost. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som gärna delar med dig till teamet för att skapa förutsättningar till vår gemensamma framgång. Du rapporterar direkt till Regionchefen som är placerad på regionen.

Övrigt:
Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Maila din CV samt personligt brev till info@nextstore.se, ange "Mejeri Mälardalen" i rubrikraden eller på din ansökan.

Nextstore Group AB ansvarar för rekryteringen och vi rekryterar löpande för denna tjänst så sänd in din CV så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta:
Rickard Molin, rekryterare för Skånemejerier via Nextstore Group AB, 070 89 20 400, rickard.molin@nextstore.se
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 0708920400
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skånemejerier har levererat god färsk mjölk och de finaste mejeriprodukter till trogna konsumenter i över 50 år. Skånemejerier är idag ett starkt varumärke men vi har också andra framgångsrika varumärken. Bravo är störst på kylda juicer, Allerum med sina smakrika ostar vinner på marknaden för lång lagrade ostar och Åsens Lantmjölk är älskad av människor från söder till norr.

Hos oss finns sedan några år också Hjordnära ekologiska mejerivaror och Lindahls med sin fantastiska turkiska yoghurt och kvarg. För oss är förankringen i Skåne och Södra Sverige viktig men nu växer vi ytterligare i Sverige och därför söker vi nya distriktssäljare till organisationen.

Vi står för genuina skånska smaker, mathantverk och traditioner. Skånemejerier står också för svensk mjölk. Det är i Skåne och södra Sverige som vi har våra närmare 450 mjölkbönder och vi är cirka 600 medarbetare på våra mejerier.

Skånemejerier är inne i en intressant period. Stor framtidstro, spännande företag med spännande framtid, starka varumärken. Tufft men det kommer bli bra, man har en tydlig målbild.