Sigma Industry söker nya medarbetare

Sigma Industry söker nya medarbetare

Vill du bli en del av en arbetsplats som växer och växer, där varje individs utveckling står i absoluta fokus? Är du en hungrig och nyfiken person som vill få chans att på riktigt påverka din utveckling på en arbetsplats med näst intill oändliga möjligheter? Är du dessutom en fena på utveckling av inbyggda system inom hårdvara eller mjukvara? Då ska du söka tjänsten som Embeddedutvecklare hos Sigma Industry i Eskilstuna.

Information om tjänsten

Du kommer att tillhöra en ny arbetsgrupp på Sigma Industry som står under en riktigt intressant tillväxtfas och som nu behöver förstärka teamet med fler utvecklare inom inbyggda system mot både hårdvara och mjukvara. Här trivs du som vill ha en attraktiv arbetsplats med flexibla arbetstider och trevliga förmåner. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sigma Industry under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
  • Flexibla och intressanta uppdrag hos både stora och mindre stora kunder.
  • Härliga personalaktiviteter både på och utanför jobbet som stärker teamet.
  • Utvecklingsmöjligheter hos ett privatägt företag i en trygg organisation.
Arbetsuppgifter

Du kommer att spendera dina dagar ute på konsultuppdrag hos kunder men har också möjlighet att arbeta från kontoret beläget centralt i Eskilstuna, du bör även vara flexibel att kunna resa en timmes radie från kontoret. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att variera beroende på vilka uppdrag du kommer att tillhöra, majoriteten av kunderna finns inom transport- och industrisektorn.

Krav för tjänsten:
  • Ingenjörsutbildning gärna inom robotik, mekatronik, elektronik eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet inom mjukvaruutveckling.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.
Vi söker dig som:

Är flexibel då du kommer att arbeta med olika upplägg hos olika kunder och trivas med den typ av omväxling. Du kommer att axla rollen som ambassadör för oss ute hos våran uppdragsgivare men även för deras kunder och blir då deras ansikte utåt vilket ställer krav på dig att vara en god representant, anpassa dig till kundens miljöer samt vara social och fungera i grupp. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen, stor vikt kommer därför att läggas vid din personlighet under rekryteringsprocessen.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.sigmaindustryeastnorth.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (13 dagar kvar)