Account Manager till Sharp Västerås

Account Manager till Sharp Västerås

Sharps säljavdelning i Västerås växer så det knakar och söker just nu dig som är en fena på försäljning och vill jobba på en häftig arbetsplats som Account Manager inom copy-/printlösningar eller IT-tjänster. Sharp erbjuder förutom en stark företagskultur en av branschens vassaste säljutbildningar "Sharp Business School", dessutom får du ta del av generösa förmåner, roliga tävlingar och en härlig gemenskap. Låter det som en arbetsplats där du skulle trivas? Sök tjänsten idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sharps räkning två Account Managers till Västerås kontoret. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sharp. Frågor kring tjänsten hänvisas till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att bli en del av ett fartfyllt företag där roliga tävlingar och stark gemenskap genomsyrar vardagen
  • En utvecklande tjänst där du har möjlighet att påverka din lön
  • En utbildning och introduktion hos Sharp Business School för att få bästa förutsättningar för att lyckas i rollen
Arbetsuppgifter
Som Account Manager arbetar du med B2B försäljning, främst mot företag med upp till 200 anställda. Dina arbetsuppgifter består till stor del av prospektering och uppsökande försäljning av dokument/skrivare eller IT-tjänster, mot främst nya men även befintliga kunder. Du bokar dina möten antingen digitalt eller fysiskt och får även tillgång till en tjänstebil för att göra kundbesök. Du arbetar mot uppsatta mål och driver ditt eget arbete framåt med stöttning av ett erfaret team av Account Managers och chefer.

Vi söker dig som:
vill bli del av Sharps växande säljteam i Västerås. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning och drivs av att bygga relationer och genomföra möten. Du är skicklig på siffror och har en skarp logisk förmåga.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sharp. Du är driven och affärsmässig i ditt sätt att tänka och arbeta. Du har ett intresse för teknik och säljprocessen. Din uthållighet definierar dig och du är en person som aldrig ger upp, tillsammans med dina kollegor firar ni framgångar och stöttar vid motgångar.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.sharp.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)