Servicetekniker Brand & Säkerhet

Servicetekniker Brand & Säkerhet

Brinner du för digitalisering, IoT och säkerhet?

Vi söker nu en servicetekniker inom brand och säkerhet till vårt kontor i Eskilstuna.

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

I rollen som serviceteknikerinom brand och säkerhet kommer du arbeta med att utföra felavhjälpning, planerat underhåll, avtal, driftsättning samt projektledning mindre moderniseringar och utökningar.

Hos oss arbetar du i projekt eller i serviceuppdrag. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och idag arbetar med att installera och driftsätta säkerhetssystem (inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passagesystem).

Du har teknisk förståelse, gärna kunskaper inom SSF-normerna och med ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik.

Du kommer att få ta del av vårt interna utbildningsprogram i syfte att lära dig våra produkter och system. Genom vårt fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor.

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärsvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa.

Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

För att bli framgångsrik i rollenär du som person nyfiken, noggrann och vill utvecklas i det du gör med driv och entreprenörskänsla. Hög servicenivå och engagemang gentemot våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar! Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss erbjuds du förmåner som t.ex. interna utbildningar, bonus, utökad föräldalön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.se.com/se/jobb. Har du frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till Anna Kjellberg, Talent Acquisition Specialist, tel. 072-231 61 95.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag tar vi ett utdrag ur brottsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Primär plats :SE-D-Eskilstuna

Arbetstid:Heltid
Mer info
Kontaktperson Anna Kjellberg
Telefon 072-231 61 95
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (26 dagar kvar)