Servicetekniker / Fälttekniker hos Scanvaegt Systems AB

Servicetekniker / Fälttekniker hos Scanvaegt Systems AB

Intresserad av att arbeta i en större koncern där vi lyckats hålla kvar familjekänslan, där medarbetarnas synpunkter och åsikter är viktiga för företagets utveckling? Där det finns en stor gemenskap och det är en självklarhet att man ställer upp och hjälper varandra, vilket bidrar till en given yrkes- och företagsstolthet.

Vi söker nu flera självgående tekniker runt om i landet som kan lösa det mesta inom service. Arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande och består av installation, servicearbeten, förebyggande underhåll samt kalibrering av våra produkter som finns ute hos våra kunder.

Vi söker dig som främst kommer arbeta med våra produkter inom bilvågssortimenet och vägningsutrustning, inkl. kringutrustningar. Gärna med en bakgrund som verkstadsmekaniker eller service inom industrin med en bredd i din kunskap inom mekanik och teknik, samt har en grundförståelse för data och nätverk.
Har du erfarenhet av liknande serviceyrken är det givetvis en merit, men minst lika viktigt är din personliga vilja att komma ut till kunden och på så sätt uppleva olika arbetsmiljöer.

För att passa in i vårt gäng av engagerade och serviceinriktade medarbetare, skall du vara utåtriktad och ha lätt att få kontakt med människor.
Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.
Du är driven och engagerad i ditt arbete såväl enskilt som i team. Du är händig och praktiskt lagd, noggrann och beredd på att ge kunden det lilla extra.

Du utgår från vårt regionkontor och har tillgång till servicebil och har en tät kontakt med dina övriga kollegor som befinner sig i övriga Sverige. Din ordinarie arbetsplats kommer vara ute på fältet runt om inom regionen. Tjänsten är förenad med resor och övernattningar. B-körkort är ett krav.

Om oss:
Scanvaegt Systems är Skandinaviens största vågleverantör med mycket brett och högkvalitativt sortiment av utrustning inom vägning, IT system, etikettering, märkning och produktkontroll.
Scanvaegt Systems ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, teknik och kvalitet och har en stark position på den svenska marknaden både när det gäller produkter och servicetjänster.
Scanvaegt Systems AB ingår i Scanvaegt koncernen som är ett familjeföretag som grundades 1932 med bolag i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Polen, och även med en omfattande exportförsäljning.
Besök gärna vår hemsida för mer information om oss, våra produkter och tjänster.
Är du försäljare av rekryterande tjänster eller bemanning undanber vi era samtal

Varaktighet:
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstid:
Heltid

Kontaktpersoner
Magnus Nolberger 040-40 50 00
Thomas Movin 040-40 50 00

Ansökan
Vi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till service@scanvaegt.se. Märk ansökningen med "Servicetekniker".
Mer info
Kontaktperson Magnus Nolberger
Telefon 040-40 50 00
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (29 dagar kvar)