Vi söker CE chaufför till Eskilstuna!

Vi söker CE chaufför till Eskilstuna!

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, gods och kunduppdrag varierar. Tycker du om variation, utmaningar, är en god lagkamrat, positiv, engagerad och gillar att visa god service till våra kunder så kommer du trivas hos oss. Man samarbetar i teamet och har en daglig dialog med de andra lotsarna och trafikledaren. Man hjälps åt och underlättar för varandra. En merit om du har erfarenhet av att hantera olika typer av gods, körvana av bil och släp men viktigast att du är driven, har vilja och förmåga att lära dig. Det är stundvis högt tempo och det underlättar om du har lokalkännedom i Stockholm.

Vi erbjuder en heltidstjänst alternativt en deltid på 50%. Väljer du att endast jobba deltid så lotsar du enligt ett 3-veckors schema, 2+2+1 dag/vecka. Det är 12 tim/pass, med start tidiga morgnar vid ca kl 05,00. Vill du hellre ha en heltidstjänst kan vi lägga till byteskörning 2-3 pass/vecka. Då avgår man ca kl 17,30, kör till Vårgårda där man byter ekipage för att sedan vända hemåt igen och parkera ca 04,30.

Stationeringsort: Torshälla

Anställningsform: 6 månaders provanställning som övergår till 2 års vikariat som med mycket stor sannolikhet går över till en tillsvidaretjänst

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kräver
  • Behärskar svenska språket obehindrat
  • CE körkort
  • YKB
  • Förarkort
  • Truckkort
Vi erbjuder nya fina bilar, avtalsenlig lön med pensionsavsättning, försäkringar, lunchförmån, cykelförmån och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan till carina.carlen@sandahls.com eller martin.gotlind@sandahls.com
Mer info
Kontaktperson Carina Carlén
Telefon +46 10 110 22 06
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sandahls.com/
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahlsbolagen Sweden AB är koncernmoderbolag för de operativa verksamheterna i Sandahls Logistik och Sandahls Entreprenad. Vår verksamhet har fokus på hållbar tillväxt för ökad konkurrenskraft. Verksamheten grundades 1949, är familjeägd och operativt spridd i Sverige med huvudsäte i Småland. Koncernen har över 700 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.