Säljare på heltid

Säljare på heltid

Vi på Sector Alarm växer så det knakar och många kunder vill ta del av våra larmtjänster runt om i Sverige. Därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare en grym säljande säkerhetskonsult. Vi söker nu dig som vill anta nästa utmaning där du får utvecklas inom försäljning och får träffa nya människor varje dag. Du kommer att erbjudas utbildning, upplärning och erfarenhet för livet.

Tjänsten
Din roll som säljande säkerhetskonsult hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakt med nya kunder runt omkring Eskilstuna, samt att du ansvarar för att boka och genomföra kundbesök. Där går du tillsammans med kunden igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov. Du är med och bidrar till att familjer runt om i Eskilstuna får ett tryggare och säkrare hem!

Då vi vänder oss till privatpersoner är arbetstiden förlagd på eftermiddagar - kvällar och vi är lediga på fredagar och lördagar.

Vi söker dig som är:

  • Positiv och har mycket energi
  • Älskar att träffa nya människor
  • Vill utmanas och utvecklas
Vi erbjuder dig:

  • Utvecklings- och karriärmöjligheter
  • En 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer
  • Kunna påverka din lön utan några begränsningar
  • Tävlingar och säljresor
Krav för tjänsten:
  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Att du är prickfri i polisens belastningsregister
Omfattning: Heltidstjänst.

Känns du som den vi söker?
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Edwardsson
Telefon 0733-757166
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.