Responda Group söker en Teamchef Kundservice till Eskilstuna

Responda Group söker en Teamchef Kundservice till Eskilstuna

Hej!

Hej! Jag heter Andreas Broman och jag har sedan 2014 haft förmånen att få leda ett framåtlutat servicegäng som tycker att kundservice, ledarskap och kommunikation är det viktigaste som finns. Tycker du detsamma borde du söka tjänsten som Teamchef för kundservice hos Responda Group! Rollen ger dig en fantastisk möjlighet att ta dig an kunniga medarbetare som liksom du, vill leverera den bästa servicen till våra partners och kunder.

Responda Group är en marknadsledande leverantör av svarsservice och kundservice för företag och organisationer. Vi har över 2500 nöjda kunder och drygt 250 engagerade medarbetare och vi finns i dagsläget på fyra orter i Sverige: Eskilstuna, Kista, Kalix och Haparanda.

Ida Viktorsson arbetar som teamchef på vårt kontor i Eskilstuna. Jag bad henne att beskriva sitt jobb och så här sa hon: "Det är roligt att jobba inom Responda Group. Det är härliga kollegor, det finns goda utvecklingsmöjligheter och alla är bjussiga med sin kunskap. Du kan förvänta dig att bli en del av en kultur som är öppen och inkluderande. Vi jobbar också mot samma mål; att skapa fantastiska kundupplevelser som på riktigt ger ett mervärde till företagen som anlitar oss. Som Teamchef är man en viktig del i denna målsättning".

Om tjänsten

Som Teamchef kommer du skapa ett kundserviceteam tillsammans med mig, där vi till att börja med fokuserar på våra befintliga kunder och därefter kommer vi också att jobba med nya affärer som kommer in. I den här rollen kommer du vara med och skapa fantastiska kundupplevelser i tal och skrift och hjälper till att implementera effektiva processer och mallar som hjälper medarbetarna att leverera professionell kundservice. Vidare kommer du arbeta med målstyrning på olika nivåer, till exempel hur vi levererar inom enskilda uppdrag och medarbetares enskilda prestationer; du följer upp och hittar lösningar.

Hos oss är det viktigt att alla alltid ska känna sig väntade och välkomna till arbetet och här är det viktigt att du är med och skapar förutsättningar för detta. Jag vill att du ska vara dina medarbetares viktigaste inspiratör och att de ska ha utrymme att få utvecklas och växa. Du anpassar därför ditt ledarskap utifrån medarbetaren och gillar att vara nytänkande och komma med nya idéer. Fullt personalansvar ingår i rollen.

Vårt kontor ligger på Smedjegatan 41 i Eskilstuna, vilket är 3 minuters promenad från centralstationen.

Tjänsten passar dig som:
  • har erfarenhet av att arbeta inom kundservice, gärna outsourcad och gärna på teamledarnivå
  • har erfarenhet av att arbeta i Excel, att analysera resultat och därefter ta fram aktiviteter
  • är mycket duktig på att kommunicera i tal och skrift i både svenska och engelska samt har erfarenhet av kommunikation i sociala medier
  • är pedagogisk och vill coacha andra
  • skapar struktur, ordning och reda, och har koll på både dina projekt och medarbetarnas utveckling
  • är en driven "doer" som får saker gjorda
Och slutligen är ju det viktigaste att du tycker att service och ledarskap är roligaste som finns!

Vårt erbjudande

Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi erbjuder en utvecklande tjänst på en arbetsplats i kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i vår nya resa och framtida tillväxt. Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med hög energinivå i ett dynamiskt bolag. Kontinuerlig fortbildning och karriärutvecklingsmöjligheter som en del i Responda Groups fortsatta expansion.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen kontaktar du Johan Rosenqvist 070-326 78 56 om du har frågor.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (1 dag kvar)