Responda Group söker HR-Partner med inriktning rekrytering (Eskilstuna)

Responda Group söker HR-Partner med inriktning rekrytering (Eskilstuna)

Responda Group är en leverantör av professionell svarsservice och kundservice för företag och våra tjänster anpassas helt och hållet utifrån kundens behov. Sedan starten 2008 har vi haft målet att bli Sveriges ledande outsourcingpartner inom svars- och kundservice.

Under våren 2021 förvärvades Kalix Tele24 AB som nu ingår i Responda Group. Gruppen hanterar dagligen 20 000 samtal och kontakter genom outsourcing för våra 2 200 kunder. Responda Group omsätter 120Mkr och har fler än 220 anställda på fyra orter i Sverige.

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och rekrytering? Tveka inte att söka rollen som HR-Partner med inriktning rekrytering till Responda Group.

Om rollen
I rollen som HR-Partner med inriktning Rekrytering hos Responda Group är du en affärsnära partner i HR-frågor samt personalförsörjning. Du kommer att stötta chefer inom alla HR-relaterade områden samt operativt arbeta med rekrytering. Du tillhör ett prestigelöst HR-Team med stort fokus på utveckling, struktur och effektivisering. Här har du möjlighet att påverka och bidra då det är högt i tak och det finns en gemensam strävan av att komplettera varandra för att nå gemensamma mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
 • Säkra rätt kompetens på rätt plats genom att ständigt utveckla och arbeta med rekryteringsprocessen, både operativt såväl som strategiskt.
 • Bidrar till Responda Groups ambition att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare med med bästa tänkbara arbetsmiljö
 • Se till att vara en coachande funktion till ledarna och säkerställa att ledarskapet följer HR-processer och regelverk.
 • Skapa ett högt medarbetarengagemang genom diverse insatser.
Övriga arbetsområden
 • Coacha cheferna och ge konsultativt stöd i samtliga HR-relaterade områden.
 • Utveckla vår rekrytering och Employer Branding
 • Driva och utveckla strategier för ledarskapsutveckling
 • Agera strategisk partner som utvecklar våra ledare och vårt fortsatta ledarskap
 • Tillsammans med ledarna arbeta med medarbetarresan och resultat från medarbetarundersökningar
 • Arbeta löpande med HR-hjulet där du som HR-Partner ansvarar för att stötta, coacha samt utveckla chefer inom HR
 • Generell personaladministration
 • Lönerevision, facklig samverkan, arbetsmiljö/rehabilitering och individärenden
 • Utveckla onboarding/offboarding processer
 • Tillsammans med HR-teamet arbeta med att uppnå affärsmålen genom strategiska HR-initiativ
Din profil

Vi söker dig som har arbetat brett med alla delar inom HR och rekrytering i några år efter din akademiska examen inom HR (eller motsvarande). Du har tidigare arbetat med att stötta och coacha chefer i HR-relaterade frågor. Som person är du framåtsträvande och säkrar nya strategier för att nå gemensamma och affärsrelaterade mål. Du har ett konsultativt förhållningsätt samt lätt för att skapa ett starkt förtroende. Du är kommunikativ på svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett eller flera rekryteringssystem och även arbetet med tester som urvalsmetod i en rekryteringsprocess. Har du erfarenhet av Call contactcenter/Kundservice - verksamhet är det meriterande.

Utöver detta har du ett starkt eget driv, en god struktur och är proaktiv i ditt arbete samt van vid att arbeta med flera parallella projekt. Du är bra på att bygga och vårda relationer samt är lyhörd. Vidare trivs du med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat, du har hög integritet och vågar ta beslut.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en ansvarsfull och utvecklande tjänst på en arbetsplats i kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i vår nya resa och framtida tillväxt. Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med hög energinivå i ett dynamiskt bolag. Kontinuerlig fortbildning och karriärutvecklingsmöjligheter som en del i Responda Groups fortsatta expansion.

Har vi väckt ditt intresse?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Eskilstuna. Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Rosenqvist 070-326 78 56

www.respondagroup.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (18 dagar kvar)