Specialistläkare eller överläkare? Fortsätt din karriär hos oss!

Specialistläkare eller överläkare? Fortsätt din karriär hos oss!

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Region Sörmland ligger på ett perfekt pendlingsavstånd från Stockholm. Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 7500 medarbetare. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården på något av våra sjukhus eller regionsdrivna vårdcentraler. Hos oss ges du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, vi har goda forskningsmöjligheter och ett nära samarbete mellan våra olika kliniker och sjukhus.

Vi söker dig som är specialistläkare eller överläkare, har erfarenhet av yrket, till något av våra sjukhus; Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset och Karsuddens sjukhus i Katrineholm och till våra vårdcentraler i Sörmland. Vill du komma på besök hos oss för visning eller hospitera så hjälper vi dig bara du sänder dina kontaktuppgifter till rekrytering@regionsormland.se

Våra medarbetare är viktiga för oss!
  • Möjlighet till löneväxling
  • Ledarskapsprogram
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Bidrag för forskning
  • Kompetensutveckling
  • Tjänstepension
  • Introduktion
  • Företagshälsa
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss redan i dag!
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-1-43 13 94. Pernilla.Egeland@regionsormland.se
Vi nås även på rekrytering@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Fortsätt din karriär hos oss!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-02-16.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Egeland
Telefon 072-143 13 94
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.