Sjuksköterska till Barn-och ungdomsavdelningen

Sjuksköterska till Barn-och ungdomsavdelningen

Barn- och ungdomsavdelningen, Mälarsjukhuset Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Barn- och ungdomskliniken Sörmland är en länsklinik med verksamhet vid länets tre sjukhus. Barnkliniken på Mälarsjukhuset består av neonatalavdelning och barn- och ungdomsavdelning, barnmottagning, dagvård samt barnakutmottagning. Avdelningen är för närvarande den enda slutenvårdsavdelningen för barn och ungdomar mellan 0–18 år i Sörmland.

Vi bedriver vård av barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin, barnkirurgi, barnortopedi samt öron- näsa- och halssjukdomar. Det är ett mycket varierande och roligt arbete där vi har barn i alla åldrar och många olika diagnoser som vi vårdar. Vi arbetar med visionen "Sörmlands barn, trygga i våra händer" och strävar efter att ha hög kompetens hos personalen och att vi alltid har fokus på familjens rätt att få vara delaktig i vården av sitt barn. Vårt engagemang för hela familjen är starkt och vi arbetar efter NOBAB:s standard och FN:s barnkonvention.
Hos oss får du de mindre sjukhusens fördelar med en personlig och nära känsla samtidigt som vi har en högkvalitativ vård och behandling. Avdelningen kan kallas "ett litet sjukhus i sjukhuset" vilket ger spännande utmaningar och bred kompetens.

Nu söker vi dig som vill vara med att göra barnsjukvården i Sörmanland till Sveriges bästa. Vill du vara med och göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du bedöma och utföra pediatriskt omvårdnadsarbete. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor på avdelningen, både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Inom ditt första år kommer du att få delta i introduktionsdagar där du får fördjupade kunskaper teoretiskt och praktiskt. Vi har även internutbildningar kontinuerligt över året.

Din kompetens

För att arbeta som sjuksköterska hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska, och gärna med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Det är meriterande om du har erfarenheter kring barnsjukvård.

Som person är du lugn, trygg och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har ett professionellt förhållningssätt i mötet med patienterna och deras anhöriga. Du arbetar barnanpassat och tänker på familjens rätt att få vara delaktig i vården av sitt barn. Du tycker om att arbeta i team, likväl som du har lätt för att arbeta självständigt och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete. Du tycker om ett varierat arbetstempo och är flexibel och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda möjligheter till karriär- och yrkesutveckling. Du kommer även att ha möjlighet att ingå i specialistgrupper som har som uppdrag att driva vården framåt.

Har vi väckt ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning med dag/kväll och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Barn- och ungdomsavdelningen Linda Book, 076-696 17 40.

Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barn- och ungdomsavdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-08-31.

Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Linda Book
Telefon 076-696 17
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.