Semestervikarier - Sjuksköterskor ambulanssjukvården Sörmland sommaren 2021

Semestervikarier - Sjuksköterskor ambulanssjukvården Sörmland sommaren 2021

Ambulanssjukvården Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vilka är vi:
Inom ambulanssjukvården Sörmland är vi ett team av mycket engagerade hårt arbetande medarbetare som är passionerade över att göra det där lilla extra för patienter och kollegor.

Vi eftersträvar:
  • god tillgänglighet och hög beredskap dygnet runt
  • personal med adekvat kompetens
  • funktionsanpassade ambulansfordon med ändamålsenlig medicinteknisk utrustning
  • aktivt kvalitetsarbete för att främja god patientsäkerhet
  • riktigt bra arbetsmiljö.
Hos oss arbetar medarbetare som hjälper människor, det viktigaste jobbet som finns enligt oss.
Sörmlands ambulanssjukvård är i topp inom svensk ambulanssjukvård och vi utvecklar ständigt nya lösningar för en bättre vård och arbetsmiljö, vi har en ledningsgrupp som tillsammans med ambulansöverläkaren, verksamhetsutvecklaren och vår FoU strateg som utvecklar verksamheten tillsammans med våra kompetenta medarbetare hela tiden. Vi har den senaste tekniken inom kommunikation och medicinsk teknisk utrustning.

Vi erbjuder dig:
Semestervikariat mellan 2021-04-19 till 2021-08-29, samt därutöver inskolningsperiod med planerad start 19 april. Dag- natt och dygnstjänstgöring ingår. Friskvårdsbidrag erbjuds för olika aktiviter för att få medarbetare att må bra är en självklarhet.

Anställningskrav
God fysik förutsätts eftersom tunga lyft ofta förekommer i arbetet. Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester i form av lyft- och bärtest, kondition och styrka, samt skriftligt intyg på simkunnighet 200 m. Du skall ha god körvana samt körkortsklass B i minst 3 år. Körkortsklass C/ C1 önskvärt.

Vem är du?
För att arbeta i ambulansen behöver du vara personligt lämplig, ha en god förmåga att leda och organisera ditt eget arbete samt vara nyfiken, orädd, flexibel, ha social kompetens och älska att gå till arbetet varje dag.

Vilka kvalifikationer söker vi:
Vi söker drivna positiva grundutbildade och/eller vidareutbildade i prehospital vård (eller IVA-anestesi) legitimerade sjuksköterskor. Minst ett års erfarenhet från akutmedicinskenhet eller annat som bedöms som likvärdigt krävs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom stabilitet, samarbetsförmåga och lojalitet.

Till sist har vi ett gäng medarbetare som älskar vårt arbete som kommer göra att du älskar ditt.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Eskilstuna/Strängnäs, Mats Hedkvist, 016-10 37 05.
Enhetschef Katrineholm, Carina Axén, 0150-566 09.
Enhetschef Nyköping, Thomas Bernanker Lundaahl, 0155-24 54 22.
Vårdförbundets exp. 016-10 36 55.
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på ambulanssjukvården Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-01-14.
Intervjuer och tester kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Mats Hedkvist
Telefon 016-10 37 05
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.