Rådgivningssjuksköterskor till 1177 för Region Sörmland

Rådgivningssjuksköterskor till 1177 för Region Sörmland

1177 Sörmland, Mälarsjukhuset Eskilstuna, Nyköpings lasarett eller Kullbergska sjukhuset Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Nu tar vi hem 1177 Vårdguiden på telefon till Region Sörmland.

Om oss

Vi utvecklar en helt ny väg in i den sörmländska sjukvården för våra patienter. Region Sörmland kommer från november 2019 att ta över och utveckla rådgivningen via 1177 i egen regi. Nu vill vi ha dig med i den utvecklingen! Vi startar en helt ny verksamhet och söker därför rådgivningssjuksköterskor som ska lotsa patienten till rätt vårdnivå.

Dina arbetsuppgifter

Som rådgivningssjuksköterska kommer du att bedöma patients vårdbehov utifrån ett rådgivningsstöd. Ditt främsta arbetsredskap är telefonen och datorn. Som stöd kommer du även att ha dina kollegor med olika kompetenser.

Du erbjuds möjligheten till kombinationstjänst där du delar din tid mellan din nuvarande arbetsplats och rollen som rådgivningssjuksköterska.

Din kompetens

Vi söker dig som är initiativrik, lösningsfokuserad och brinner för att möta patienten där den är och vill vara med och utveckla en helt ny verksamhet. Du kommer att vara otroligt viktig för oss att nå vårt mål.
Du har flerårig erfarenhet som sjuksköterska och har du vidareutbildning är det meriterande.

Du har kompetens inom någon av våra specialiteter såsom barnsjukvård, infektion, allmänmedicin, akutsjukvård eller psykiatri.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som bland annat; tydlig kommunikation, stabilitet, strukturerad och förtroendegivande.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Även möjlighet till timanställning. Tillträde september 2019.

Information om tjänsten lämnas av

Projektledare Ann Sundblad, 072-141 76 43.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-28.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Ann Sundblad
Telefon 072-141 76 43
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.