Biobanksamordnare till FoU-centrum vid Region Sörmland

Biobanksamordnare till FoU-centrum vid Region Sörmland

FoU-centrum vid Region Sörmland, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Regionens FoU-centrum har till uppgift att stödja och samordna FOU arbetet för personal inom Region Sörmland. Vi eftersträvar en etisk- och könsjämlik arbetsplats.
Centrum för klinisk forskning i D-län (CKFD) är en filial till Uppsala Universitet.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som biobankssamordnare inom vår biobanksverksamhet inom ramen för och under ledning av chefen för FoU-centrum/Centrum för klinisk forskning. I region Sörmland organiseras biobanksforskningen inom FoU-centrum.

Din kompetens

Du har akademisk examen gärna BMA eller sjuksköterska. Pedagogisk erfarenhet och forskningsintresse är meriterande.
Inför tillträdandet som biobankssamordnare kommer du att erhålla en noggrann introduktion.

Personliga egenskaper:
Utöver din erfarenhet och teoretiska utbildning fäster vi stor vikt vid att du har god samarbets- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Anställningen är på deltid. Placeringsorten är Eskilstuna.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Petri Olivius 070-602 33 45.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på FoU-centrum!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.