Supportmedarbetare med säljfokus

Supportmedarbetare med säljfokus

Om tjänsten

Vill du rivstarta din karriär hos ett globalt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Drivs du av att skapa goda kundrelationer och vill utvecklas inom merförsäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Som supportmedarbetare kommer du hantera inkommande samtal från privatkunder inom främst bredband och mobiltelefoni. Arbetsuppgifterna varierar där du ger teknisk support och hjälper att utföra felsökningar och utifrån kundens behov rekommendera lösningar i form av merförsäljning. Vid din sida har du en stöttande teamledare och fantastiska kollegor. Lokalerna är stora, fräscha och trevliga och belägna i centrala Eskilstuna.

Tjänsten är på 100% fram till den 31/8 och övergår sedan till 80-100% samt inleds med en 6 månaders provanställning hos oss på Recruitive med möjlighet till tillsvidareanställning hos vårt kundföretag. Krav för tjänsten är att du utgår från eller har möjlighet att pendla till Eskilstuna där kontoret är beläget.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att:
 • Ta emot inkommande telefonsamtal från privatpersoner
 • Hantera ärenden inom teknisk support
 • Arbeta med försäljning av produkter och tjänster utifrån din analys av kundens behov. Arbetet består i grunden av 50% försäljning och 50% support.
Din profil

Vi söker dig som:
 • Är serviceinriktad och är duktig på att uttrycka dig i både tal och i skrift.
 • Är ansvarsfull och flexibel.
 • Har fullbordad gymnasieexamen.
 • Är bekväm med att arbeta mot tydliga mål och är resultatinriktad.
Din erfarenhet:
Tidigare erfarenhet från serviceyrken är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!
Ni kommer bli ett sammansvetsande team där ingen vardag är den andra lik.

Om företaget

Välkommen till en arbetsgivare som satsar på dig som anställd! Här får du tillgång till alla verktyg du behöver för att kunna utvecklas i din arbetsroll. Du inleder din anställning med en 6 veckor lång betald utbildning där du får alla verktyg för att lyckas i din arbetsroll.

Vi erbjuder:
 • Fast lön enligt kollektivavtal + provision
 • Utvecklingsmöjligheter i ett stort företag.
 • Friskvård, försäkringar och pension.
 • Arbetstid vardagar, varierande tider mellan 07:45-19:15 samt lördagar, varierande tider mellan 08:45-15:15.
 • Stöttande och hjälpsamma chefer och ledare.
* Start: 16/5 2022
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!