Ledigt jobb som kundtjänstmedarbetare

Ledigt jobb som kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Recruitive söker nu dig som vill arbeta inom kundtjänst hos vår kund i Eskilstuna. Är du en person som tycker om att jobba mot mål och utvecklas i din roll? Ger du även det lilla extra för att varje kund ska få uppleva service i världsklass? Då kan denna tjänsten vara en perfekt match för dig! Här får du inte bara möjlighet att arbeta med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I jobbet kommer du arbeta med
  • att ta emot inkommande samtal
  • lösa problem
  • göra felsökningar
  • merförsäljning
Din profil

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är ansvarsfull, effektiv och serviceinriktad. Du uppskattar ett högt tempo och vill utveckla goda kunskaper inom kundtjänst, merförsäljning och administration. Om du har erfarenhet av liknande arbete, är van att jobba i ett högt tempo och har arbetat med service eller försäljning tidigare ser vi det som meriterande.

Krav för tjänsten:
  • Gymnasieexamen
  • Flytande språkkunskaper i svenska
Om företaget

Vi erbjuder dig
  • lön enligt kollektivavtal
  • ovärderlig arbetserfarenhet
  • en social arbetsplats som präglas av gemenskap
  • arbetstid vardagar, varierande tider mellan 07:45-19:15 samt lördagar, varierande tider mellan 08:45-15:15
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men kommer arbeta hos vår uppdragsgivare i Eskilstuna. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Jacob Tormod
Email Mejla Jacob Tormod
Område Eskilstuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!