Företagssupport på 80%

Företagssupport på 80%

Om tjänsten

Söker du en 80% tjänst där du får kombinera ditt tekniska intresse med kundservice? Perfekt! Vi söker kundtjänstmedarbetare som vill arbeta på ett globalt bolag beläget relativt centralt i Eskilstuna. Då du arbetar på plats är det ett krav att du utgår från eller har möjlighet att pendla till Eskilstuna.

Här får du både ett roligt jobb med härliga kollegor och ovärderlig arbetslivserfarenhet oavsett vilken bana du väljer i framtiden. Det finns även utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa inom företaget så ta chansen att arbeta på ett globalt, välkänt företag samt få möjligheten att njuta av fördelarna med att vara anställd som konsult hos oss på Recruitive!

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du inleder din anställning med en gedigen utbildning (som du självklart får betalt under) där du lär dig allt du behöver. Det krävs inga förkunskaper men du bör vara intresserad av försäljning och teknik. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal från företagskunder och vara behjälplig i frågorna som inkommer, samtidigt som du säkerställer att alla kunden är nöjd med alla andra produkter och tjänster.

Din profil

Vi tror att du som söker har förmågan att lära dig arbetet så länge du är nyfiken och har den rätta viljan, därmed lägger vi större vikt på din personlighet än dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för service samt att du är utåtriktad och har en förmåga att se lösningar. Du kommer att tillhöra ett välkomnande team med en stark gemenskap som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid.

Krav för tjänsten:
  • Fullständiga gymnasiebetyg.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Grundläggande intresse för teknisk support och merförsäljning
Meriterande
* Tidigare erfarenhet av försäljning, kundtjänst eller inom teknik

Om företaget

Vi satsar på dig som är anställd! Här får du tillgång till alla verktyg du behöver för att kunna utvecklas i din arbetsroll.

Vi erbjuder
  • Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar hos ett stort företag
  • Ett coachande ledarskap och en dedikerad teamledare
  • En närvarande och stöttande konsultchef
  • Fina kontorslokaler med nära till kommunikationer
Omfattning: 80%
Lön: Timlön enligt kollektivavtal + provision
Placering: Eskilstuna
Arbetstider: Förlagda varierande tider måndag-fredag 07:45-18:15
Start: Juni 2022

Ansök idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!