Specialpedagog

Specialpedagog

Om företaget

Gymnasieskola i Eskilstuna

Dina arbetsuppgifter

I rollen som specialpedagog kommer du att genomföra kartläggning av elever i behov av stöd och skapa åtgärdsprogram vid behov. Du kommer ingå i ett elevhälsoteam med bred kunskap och stor erfarenhet bestående av bl.a. två speciallärare och heltidsanställda mentorer. Teamet leds av biträdande rektor. I denna roll kommer du ha ett nära samarbete med arbetslagen, där du förväntas arbeta för att hitta lösningar och aktivt vara närvarande bland eleverna ute i verksamheten.

Din profil

Du är utbildad och legitimerad speciallärar-/specialpedagog. Som specialpedagog gillar du att möta elever med olika bakgrund och utmaningar. Har du erfarenhet av undervisning i matematik och av att söka tilläggsbelopp är det meriterande. Du brinner för det specialpedagogiska arbetet och drivs av att skapa trygga relationer med eleverna.

Önskvärd start är 8 augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst på 100%, annan omfattning kan diskuteras.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Felicia Davidsson
Telefon 070-8215343
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering