Projektledare Rapid

Projektledare Rapid

Om tjänsten

Rapid hyrställningar AB i Eskilstuna söker nu en driven och självständig Projektledare med fullt resultatansvar för projekten i regionen.

Som Projektledaren ansvarar du för kalkyl, beräkningar, offert , planering samt resultat för tilldelade projekt inklusive tidplan. Projektledaren är också ansvarig för projektekonomin samt den löpande kundkontakten. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Eskilstuna och innebär dagliga resor till de olika projekten.

I rollen ingår:
  • Resultatansvar för projekt och uppföljning av dessa.
  • Planerar och utför beställningar.
  • Kundansvarig i pågående projekt.
  • Deltagande i start- respektive slutmöte med arbetsledare och säljare.
  • Att ha daglig överblick på varje projekt.
Kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter en Projektledare med god ledarförmåga. Du har ett gott sunt förnuft, sunda värderingar och även vinnarinstinkt. Vidare har du en god social kompetens och förståelse för hur man arbetar genom andra, du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss eller skicka in din ansökan omgående!

Om Best bemanning & rekrytering

Rapid är er helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd. Bland våra kunder finns stora såväl som mindre företag inom bygg, fasadrenovering, plåtslageri, måleri, takläggning och industri.

Med vår kunniga och välutbildade personal hjälper vi er med den ställningsbyggnation som passar era projekt bäst - såväl inom- som utomhus. Vi strävar efter långsiktiga och vänskapliga relationer till våra kunder. För kontinuitet och trygghet erbjuder vi er därför att teckna ramavtal. Rapid har idag ramavtal med JM med flera.

Vi är väl etablerade i Mälardalen/Stockholm, där vi har huvuddelen av våra uppdrag. Men egentligen har vi inga geografiska begränsningar - vi finns där vi behövs.

Rapid grundades 1998 i Eskilstuna, där även huvudkontoret finns. Ett andra kontor finns i Stockholm. Företaget har 50 anställda och omsätter cirka 90 miljoner kronor. VD är Magnus Karlsson.

Din asökan

DU ansöker om tjänsten på www.bestbemanning.nu.
Ansvarig rekryterare är Fredrik Wahlqvist 016-400 99 13, fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Best Bemanning & rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)