Slipare till Alfa Laval

Slipare till Alfa Laval

Slipare till Alfa Laval

Är du noggrann och tålmodigt? Drivs du av att se tydliga resultat av det arbete du utför? Randstad söker nu en hängiven och noggrann slipare till Alfa Laval i Eskilstuna, med start i september/oktober. Du gillar att jobba fysiskt och har fördelaktligen tidigare erfarenhet inom svetsning eller blästring. Har du dessutom förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
heltid

Arbetsbeskrivning

Vår kund har gjort sig ett välkänt namn inom tillverkningsbranschen och idag säljs deras produkter i närmare 100 länder. I verkstadsmiljö jobbar du här under stort eget ansvar med avancerad slipning av rostfria produktdelar i varierande format.

Dina arbetsuppgifter innebär att hantera långa slipprocesser med tillhörande mät- och metodarbete. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver i sliparbetet klara av att hantera avancerade verktyg samt tunga lyft (inkl. montering). I rollen arbetar du till största del självständigt.

Kvalifikationer
  • Ett krav är att du behöver vara i fysiskt god form och att du vill arbeta med kroppen.
  • Meriterande är att ha tidigare erfarenhet av svetsning eller blästring och att du nu har ambition/driv att slipa dina kunskaper inom ett närliggande arbetsområde.
  • Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av självständigt industri- eller verkstadsarbete med vilja att vidareutvecklas.
  • Har du sedan tidigare erfarenhet av slipning är detta ett stort plus men ej ett krav.
  • Meriterande är om du har truckkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information:
Cornelia Strandh, cornelia.strandh@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
2018-10-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.