Restaurangbiträden som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Restaurangbiträden som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Är du en flexibel och snabblärd person som kan arbeta självständigt? Nu söker vi på Randstad dig som har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som har en viss erfarenhet av restaurangbranschen, till en "timmispool" i Eskilstuna.

Arbetsbeskrivning

Som restaurangbiträde kommer du att arbeta på plats hos olika kunder vilket innebär att du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom restaurangbranschen. Du kommer även att vara en ambassadör för Randstad och Eskilstuna innerstad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som restaurangbiträde är det viktigt att är utåtriktad och tycker om att sprida glädje. Då du kommer att arbeta med service är det även viktigt att du lyssnar på kunden och visar intresse för deras behov. Det är även oerhört viktigt att du är flexibel, positiv till snabba förändringar och är stresstålig. Du kommer främst att arbeta stående vilket innebär att det är viktigt att du är uthållig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att få mer information kring tjänsten, se följande länk: https://drive.google.com/open?id=1Xdin-89iiIeE3cp21rtZNgJHEar5J0hv

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Victoria Falk, victoria.falk@randstad.se eller Malin Widoff, malin.widoff@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.