Miljö- och kvalitetsingenjör till global verksamhet

Miljö- och kvalitetsingenjör till global verksamhet

Vi söker nu en miljö- och kvalitetsingenjör till vår kund i Eskilstuna. Här söker vi dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknade uppgifter som beskrivs nedan, du har även en avklarad högskoleutbildning som arbetsmiljöingenjör (eller liknande) samt god svenska och engelska. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Med start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd till och med 2018-12-31. Arbetstiderna är vardagar och på dagtid.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer jobba främst med frågor kring kvalitet och miljö inom tre olika forum: verksamhet/daglig drift, teknologi och försäljning och din uppgift är att driva dessa framåt. I ditt arbete så kommer du dels att jobba med internrevisorer för dessa områden och administrera och hålla samman det gemensamma arbetet. Därför är det positivt om du tidigare arbetat med internrevision eller har en internrevisionsutbildning som inkluderar samtliga eller delar av ovanstående tre forum.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att granska organisationen och genomföra internrevisioner för kvalitet (ISO 9001), Miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001)
  • Implementering av organisationens operationella ledningssystem samt certifiering av specifika aktiviteter kopplade till detta.
  • Administrera ledningssystemet så att krav från ovanstående punkter används korrekt i ledningssystemet.
Kvalifikationer:
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete som beskrivs i arbetsuppgifterna ovan.
  • Avklarad högskoleutbildning som arbetsmiljöingenjör, eller liknande.
  • God svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du bra på att planera och organisera ditt arbete samt gillar ordning och reda. Du är en person som gillar att arbeta med andra och har en stor social kompetens, du vill få med alla och är bra på att hålla ihop gruppen. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-06-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Richard Hogestadh | richard.hogestadh@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du tidigare arbetat med internrevision och/eller har internrevisionsutbildning.