Maskinoperatörer sökes till kund

Maskinoperatörer sökes till kund

Har du arbetat som maskinoperatör inom industrin eller i produktion? Då kan vi ha nästa steg för dig. Vår kund är ett anrikt företag som samlar över 100 års industrikompetens i Eskilstuna. Här har vi vår största enhet, sett till såväl yta som antal kollegor. Men vi finns på ytterligare två orter. Ditt arbete kommer bland annat att gå ut på att ladda maskin med stål, pressa ut detaljer och sedan stoppa det på pall. Uppdraget är i 2-skift och du börjar enligt överenskommelse. Något för just dig? Välkommen med din ansökan, redan i dag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid, 2-skift (måndag-fredag, antingen 5:18-14:06 eller måndag-torsdag 14-23:36.) För start enligt överenskommelse och med uppdrag i 6 månader med goda chanser till förlängning/tillsvidaretjänst.

Arbetsbeskrivning

Vår kund har en unik industrikompetens som förvärvats genom en bra bit över 100 års erfarenhet. Hit kommer beställare från såväl bil-, tåg- som telekomindustrin och efterfrågar plåtkomponenter eller hela plåtkonstruktioner. Vi finns på tre orter varav Eskilstuna är den största, både till yta och antal kollegor. Miljön är klassiskt industriell. Nu söker vi dig som vill bidra i den dagliga produktionen, dess leverans och mål. Efterfrågan på våra produkter har ökat, så vi ser gärna att du vill vara med en lång tid framöver. Kan det vara något för dig?

Dina arbetsuppgifter:
  • Materialhantering. Plåten kommer antingen i paket eller på rulle och det är det du laddar maskinen med.
  • Du kör plåten genom maskin som pressar ut olika detaljer. De stoppar du sedan på pall.
  • Maskinhantering, du byter till exempel ut verktyg i maskin beroende på vilka detaljer du ska göra.
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Erfarenhet som maskinoperatör, med fördel inom industri och/eller produktion.
  • Grundläggande kunskaper i svenska (du behöver kunna läsa instruktioner på svenska.)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, var sak på sin plats - men också ur ett kvalitetsmässigt perspektiv. Du gillar helt enkelt när det blir rätt och riktigt. Du är målmedveten och trivs med att leverera i tid och efter visst tempo. Har du dessutom en positiv inställning och vill komma till ett arbete sett på sikt? Då kommer du att vilja börja hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-10-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Som en del av rekryteringsprocessen så kommer utdrag ur belastningsregistret begäras för dig som går vidare till intervju. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Melinda Nilsson| melinda.nilsson@randstad.se |
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 10 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har truckkort för motvikt- och skjutstativstruck, arbetat i excenter, hydralpress och/eller i Monitor.