Letar du extraarbete och har truckkort? Se hit!

Letar du extraarbete och har truckkort? Se hit!

Gillar du att köra truck och letar efter ett extra jobb vid sidan av studier eller annat arbete? Är du intresserad av att arbeta på en av Eskilstunas renaste och modernaste fabriker inom fordonsindustrin? Om du även tycker att bra arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité är viktiga ledord i arbetet så har du kommit helt rätt!

Vi letar nu efter truckförare som kan jobba extra till en av vår mest attraktiva kund i Eskilstuna. Vi tror du är en flexibel och noggrann person och att du inte har några problem med att jobba självständigt. Det är även viktigt att man är lyhörd och lösningsorienterad när du jobbar ute hos vår kund.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Eskilstuna

Omfattning:
Extra vid behov, ca 2 vardagar i veckan

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra logistikavdelningen hos vår kund och arbeta med att köra motvikstruck. För att klara arbetsuppgifterna behöver du sätta säkerheten i fokus och vara kvalitetsmedveten. Arbetstiderna kan vara antingen dagtid, förmiddag eller eftermiddag.

Kvalifikationer
  • Vill arbeta extra och har studier eller annat arbete på minst 50%
  • Är flexibel med arbetstider och kan jobba minst 2 vardagar i veckan
  • Ha möjlighet att delta i 1 veckas introduktion (måndag-fredag)
  • Har godkända betyg i svenska på gymnasienivå
  • Truckkort A1-A4 + B1-B4 enligt TLP10
  • Körkort
  • God datorvana
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck
  • Tillgång till bil
  • Tidigare erfarenheter av lager och logistik
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Passar den här beskrivningen in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Randstad

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

För information:
Kontakta Emma Lindberg, emma.lindberg@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas.