Konsultchef som brinner för kundrelationer till Randstad

Konsultchef som brinner för kundrelationer till Randstad

Vill du ha ett riktigt roligt jobb?
Då borde du komma och jobba tillsammans med oss på Randstad, vi har världens roligaste jobb!

Det går bra för Randstad i Eskilstuna och vi vill att du ska bli en del av vårt team och arbeta med det viktigaste vi har- våra konsulter och våra kunder, både befintliga och blivande. Här välkomnas du av härliga, strukturerade, fokuserade och engagerande kollegor som just nu har flyttat till tillfälliga lokaler i väntan på vårt drömkontor som rustas upp och står redo q1 2019.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsultchef erbjuder vi dig en flexibel och stimulerande arbetsplats med engagerande och målfokuserade kollegor. Du får en grundlig introduktion in i Randstad som företag och ett nära ledarskap. Vi arbetar med kvalitetssäkrade och ISO certifierade rekryteringsprocesser likväl utvecklingsplaner för dig som medarbetare. Vi utgår från våra värderingar i allt vi gör. Vi erbjuder dig att tränas till en god förebild och ett föredömligt affärsmannaskap.

Arbetsbeskrivning:

Som konsultchef på Randstad jobbar du med att identifiera, etablera och underhålla kundrelationer i världsklass. Tillsammans med ditt team driver du hela tillsättningsprocessen för våra kunder och kandidaters räkning - från införsäljningsfas till annonsering, djupintervju, testning och kandidatpresentation. Eftersom vi vet vikten av att skapa långsiktiga och hållbara samarbeten arbetar vi med 360-gradersmodellen, vilket innebär att du kommer ansvara för allt från tillsättning av personal till löpande kontakt med både kunder och konsulter - vår tanke är att man alltid ska kunna trygghet i att kunna vända sig till samma kontaktperson, som känner ens behov.

Tjänsten innebär fokus på tillväxt och bearbetning av nya kunder i regionen och du kommer få möjlighet att dels arbeta med nykunder hos vilka vi har befintliga relationer i andra delar av landet, och dels att jobba upp en egen kundportfölj med organisationer som inspirerar dig!

Som konsultchef säkerställer du också kompetensförsörjningen till vår konsultverksamhet. I det arbetet ingår det att attrahera och knyta kontakter med intressanta profiler, skriva annonser, göra urval, intervjua och ta referenser.
En bra och kvalitativ matchning är oftast första steget mot ett fortsatt samarbete med kund, men också långsiktiga och givande kandidatrelationer.

Du har också ett personalansvar för de konsulter som arbetar hos oss, vilket innebär att du ansvarar för utveckling, coachning och beläggning av dina anställda. Du matchar rätt kompetens till kund på ett affärsmässigt och lönsamt sätt med alla parters bästa och intresse i fokus.
Ansvaret för konsulterna innebär även att du arbetar med anställning, introduktion, utveckling, lönesättning, regelbunden uppföljning och ibland avveckling av konsulter.

Kvalifikationer:

För att trivas och växa i rollen som konsultchef hos oss på Randstad ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som konsultchef eller gruppledare, eller att du har arbetat med rekrytering i dina tidigare roller. Vi tror också att du för att lyckas väl i rollen behöver vara driven och ha ett sinne för affärer.

Vi är också övertygade om att du har erfarenhet av, och brinner för, tjänsteförsäljning och kundrelationer och vi värdesätter om du har ett starkt lokalt nätverk.

Eftersom vi arbetar med människor är det grundläggande att du är prestigelös, lyhörd, en socialt begåvad lagspelare med mycket energi, men du behöver också vara strukturerad, kunna administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.

Du har eftergymnasial utbildning, behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har många kontaktytor i vardagen och ofta nyttjar båda språken.
B-körkort är ett krav.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt är starkt meriterande.

Om Randstad:

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens nästa största företag inom HR-service. Vi på Randstad brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären, eller en fortsättning på den som är - precis som Randstad gjort sedan 1960.

Här arbetar vi med framåtriktad HR-service, människor och utveckling, både hos och tillsammans med våra kunder och alltid med människa och samhälle i centrum. Som en produkt av detta arbete utsågs vi i september 2017 till världens bästa HR-företag i social hållbarhet enligt Dow Jones Sustainability Index ("DJSI").

Randstad i Sverige består av tre varumärken: Randstad, Dfind och Antenn. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. Randstad erbjuder bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden medan Dfind är specialiserade inom IT, ekonomi, teknik och Life Science. Antenn är vårt omställningsföretag och fokuserar på prestations- och karriärutveckling och outplacement.

Omfattning:
Heltid och tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-09-27
urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Önskat startdatum för tjänsten är snarast möjligt.

För information: Branch Manager Lina Mörkberg, lina.morkberg@randstad.se eller 072-557 5579
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.