Konsultchef med affärserfarenhet till Randstad

Konsultchef med affärserfarenhet till Randstad

Vill du ha ett riktigt roligt jobb? Kom och jobba med oss på Randstad, vi har världens roligaste jobb! Det går bra för Randstad i Eskilstuna och vi vill att du ska bli en del av vårt team och arbeta med det viktigaste vi har- våra konsulter. Här välkomnas du av härliga, strukturerade, fokuserade och engagerande kollegor. Just nu har vi även flyttat till tillfälliga lokaler i väntan på vårt drömkontor som rustas upp och står redo q1 2019.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsultchef erbjuder vi dig en flexibel och stimulerande arbetsplats med engagerande och målfokuserade kollegor. Du får en grundlig introduktion in i Randstad som företag och ett nära ledarskap. Vi arbetar med kvalitetssäkrade och ISO certifierade rekryteringsprocesser likväl utvecklingsplaner för dig som medarbetare. Vi utgår från våra värderingar i allt vi gör. Vi erbjuder dig att tränas till en god förebild och ett föredömligt affärsmannaskap.

Arbetsbeskrivning:

Som konsultchef på Randstad förväntas du etablera och upprätthålla kundrelationer. Tillsammans med ditt team driver du hela tillsättningsprocessen, från kravprofil och annonsering till djupintervju, testning och kandidatpresentation.

Tjänsten innebär fokus på tillväxt och utveckling av befintlig kundbas och merförsäljning samt kundansvar. Eftersom vi vet vikten av att skapa långsiktiga och hållbara samarbeten arbetar vi med 360-modellen, vilket innebär att du kommer ansvara för allt från tillsättning av personal till löpande kontakt med både kunder och konsulter - vår tanke är att man alltid ska kunna vända sig till samma kontaktperson.

Som konsultchef säkerställer du kompetensförsörjningen till vår konsultverksamhet. I det arbetet ingår det att attrahera och knyta kontakter med intressanta profiler, skriva annonser, göra urval, intervjua och ta referenser. En bra och kvalitativ matchning är oftast första steget mot ett fortsatt samarbete med kund.

Du har också ett personalansvar för de konsulter som arbetar hos oss, vilket innebär att du ansvarar för utveckling, coachning och beläggning av dina anställda. Du matchar rätt kompetens till kund på ett affärsmässigt och lönsamt sätt med alla parters bästa i fokus. Ansvaret för konsulterna innebär även att du arbetar med anställning, introduktion, utveckling, lönesättning, regelbunden uppföljning och ibland avveckling av konsulter. Du kommer att ha kundansvar för en av 1-2 av randstads större kunder och du kommer även sitta hos kund 1 dag/vecka för att arbeta nära dina konsulter som kund.

Kvalifikationer:

För att passa i rollen som konsultchef hos oss på Randstad ser vi gärna att du har erfarenhet som konsultchef eller har arbetat med rekrytering i dina tidigare roller. Du bör ha erfarenhet av tjänsteförsäljning samt en vilja att utvecklas inom både kundrelationer och personalansvar. Vi värdesätter om du har ett starkt lokalt nätverk. För att lyckas i rollen behöver du vara driven och bra på att genomföra affärer.

Du har eftergymnasial utbildning, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort. Vidare har du grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Vi söker dig som har ett gott sinne för affärer samt en förmåga att både skapa förtroenden och leva upp till dem. Det är viktigt att du har känsla för kvalité och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer till kunder, konsulter och kollegor. Eftersom vi arbetar med människor är det grundläggande att du är prestigelös, lyhörd, en socialt begåvad lagspelare med mycket energi, men du behöver också vara strukturerad, kunna administrera och planera din tid på ett effektivt sätt. Du motiveras av att träffa konsulterna i deras arbetsmiljö.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Önskat startdatum för tjänsten är snarast möjligt.

Om Randstad:

Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder vi lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

Randstad-koncernen har sitt säte i Amsterdam, Holland. Det var här Randstad grundades 1960 och i princip uppfann den flexibla arbetsmarknaden i Holland. Sedan dess har mycket hänt. Storleken gör Randstad till en stabil partner. Men det är den nära, personliga kontakten med våra konsulter och kunder på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

Omfattning:
Heltid och tillsvidare. Provanställning 6 månader.

Sista ansökningsdag: 2018-09-27
urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Branch Manager Lina Mörkberg, lina.morkberg@randstad.se eller 072-557 5579
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.