Inköpare till myndighet i Eskilstuna

Inköpare till myndighet i Eskilstuna

Vi söker nu en inköpare till Eskilstuna. Har du minst 1 års erfarenhet som inköpare och är intresserad av att jobba med liknande uppgifter fast på myndighet? Då har vi ditt nästa uppdrag. Vår kund vill nu förstärka sitt team med en inköpare som är självgående och har en god förmåga till att ta egna initiativ. Stämmer egenskaperna in på dig och känns uppdraget intressant för just dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, kontorstider. Med start enligt överenskommelse i november och för uppdrag 3 månader framåt.

Arbetsbeskrivning

Här välkomnas du till en ekonomienhet i centrala Eskilstuna bestående av 7 stycken kollegor. I rollen som inköpare på myndighet ansvarar du för att upphandlingarna sker i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU) och i rollen ingår många olika kontaktytor, såväl internt som externt.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Avtalshantering som till exempel förlängning och arkivering av avtal.
  • Genomföra direktupphandlingar, förnyade konkurrensutsättningar samt marknadsanalyser inför kommande upphandlingar.
  • Inköpsuppföljning och övriga uppgifter som kan tillkomma inom inköp.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Minst 1 års erfarenhet som inköpare.
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office eller motsvarande.
För den här tjänsten söker vi dig som är självgående i arbete och trivs med att ta egna initiativ. Vi tror att du är bra på kommunicera och samarbeta med andra människor samtidigt som du har en god förmåga att lösa problem. Är du dessutom effektiv i ditt sätt att driva både självständigt arbete och teamarbetet framåt kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Har du erfarenhet av inköpsarbete inom offentlig sektor ser vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-19
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.