Har du kört plocktruck? Se hit!

Har du kört plocktruck? Se hit!

Uppdraget går ut på att köra plocktruck hos kund. För att klara arbetsuppgifterna behöver du sätta säkerheten i fokus samt vara kvalitetsmedveten. Det krävs att du kan snabbt manövrera trucken samtidigt som du är uppmärksam och noggrann för att allt ska på rätt plats i rätt tid. Vi vet också att mår personalen bra, mår företaget bra. Därför tar vi verkligen vara på vår personal och ger dom möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Eskilstuna

Omfattning:
Visstid över sommaren med möjligheter till förlängning.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag!

För information: Kontakta Mirre Cederlöf, mirre.cederlof@randstad.se.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckkort A. Det är ett krav att ha goda kunskaper inom det svenska och engelska språket i tal och skrift för att kunna tillgodogöra sig säkerhetsinstruktioner etc. Du har dessutom god datavana samt grundkunskaper inom logistik.

Det är ett plus om du har truckkort B, körkort B samt tillgång till bil. Arbetstiderna är dagtid samt tvåskift.

Som person är du noggrann, lättlärd, flexibel och ansvarstagande. Du ska dessutom ha en god samarbetsförmåga och vara initiativrik.

Randstad och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult är du anställd av Randstad och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar.

Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.