Eventpersonal som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Eventpersonal som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Nu söker vi på Randstad dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som vill arbeta extra med olika event tillsammans med Eskilstuna innerstad. Är du en energisk person som tycker om att möta människor? Är du flexibel och är självständig i ditt arbete? Då kan det vara just dig vi söker, välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som eventpersonal kommer du att vara ansiktet utåt för Randstad samt för Eskilstuna innerstad. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra förarbetet för olika event och aktiviteter, stötta upp under eventen och genomföra det efterarbete som uppstår. Eventen kommer att pågå under kvällar och helger. Kan även bli så att du behöver dela ut informationsblad inför event under dagtid för att kunna marknadsföra det som kommer att ske i Eskilstuna centrum.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som eventpersonal är det viktigt att du är självständig och tar initiativ då du kommer att arbeta ensam. Ditt arbete kommer att gå ut på att möra andra människor, därmed är det viktigt att du vågar se andra människor i ögonen.
Du ska vara en glad och positiv person som ser möjligheter i Eskilstunas innerstad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om tjänsten, se länk: https://drive.google.com/open?id=1Xdin-89iiIeE3cp21rtZNgJHEar5J0hv

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Victoria Falk, victoria.falk@randstad.se eller Malin Widoff, malin.widoff@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.